2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 138 پست
یه چیز میگم ادم موفقی بشو چکار ازدواج داری خودش جور میشه

نمیخوام از ازدواج متنفرم یک همه زشتن کل پسرای دنیا دو بدنم بشدت بده خیلی تیره و خال خالی و لک لکی و زشت چاقم هستم شکمم زشته مثل بقیه صاف و خوشگل نیست  خب نمیشه دیگه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم بدنم وحشتناکه چکار کنم چاره جز زندگی دارم

جالبه منم همین فکرم داشتم تازه من ترک پوستی هم دارم ، ولی الان پشیمونم که روزگار جوانیم رو سر همچین ترس‌هایی هدر دادم ، اعتماد به نفس داشته باشین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی کوچیکی 😘 کاملا طبیعیه این موارد که کفتی ، منم جوش چرکی داشتم ، سعی کن اهمیت ندی و حساس نش ...

خدارو شکر یعنی تیره پشت و جاهای دیگه هم ماله بلوغ سنه؟؟ خودشون از بین میرن 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

جالبه منم همین فکرم داشتم تازه من ترک پوستی هم دارم ، ولی الان پشیمونم که روزگار جوانیم رو سر همچین ...

چجوری وقتی هیچکس هیچی نداره بدنش خوشگل هیچی نداره

😭💔نمیتونم ازدواج کنم عاشق بشم زندگی کنم هیچ به هیچ...بخاطر بدن و....من حتی دندون سالم هم ندارم همش ...

یه نفر هست گوز پشت و دماغ ب طور شدید داشت و سینه کفتری بودبادندونای فوق خراب ،پوست زردوسیاه وپرجوش صورت یه آدم پولدار و خوب گرفتش،بقران.از خدا بخواه ،مثبت فکر کن،خودتو زمین نذار،همه آدما ب باورهاشچن رو هم و ب محیط تاثیر گذاشتن،عزت نفس فقط

یه نفر هست گوز پشت و دماغ ب طور شدید داشت و سینه کفتری بودبادندونای فوق خراب ،پوست زردوسیاه وپرجوش ص ...

ای خدا دعا کنین مثل پدر مادرم نشم وگرنه چاره ی جز خودکشی ندارم

نمیخوام از ازدواج متنفرم یک همه زشتن کل پسرای دنیا دو بدنم بشدت بده خیلی تیره و خال خالی و لک لکی و ...

ببین من ازت بزرگ ترم 

من بچه بودم خارش پوستی گرفتم انقدر بدنم میخاروندم زخم میشد بدنم کلش لک شده مونده جاش خودم فکر میکنم تا اخر عمرم مجردم ناراحت میشم گاهی اما چیکار کنم باید زندگی کنم

ببین من ازت بزرگ ترم من بچه بودم خارش پوستی گرفتم انقدر بدنم میخاروندم زخم میشد بدنم کلش لک شده موند ...

ولی من یک سال دیگه میمیرم ((: اگه خدا منو نکشه خودم خودمو میکشم جهنم بهتره از اینکه بدنم زشت و خال خالی لک تیره چاق باشه 

خدارو شکر یعنی تیره پشت و جاهای دیگه هم ماله بلوغ سنه؟؟ خودشون از بین میرن

ممکنه غیر از ژنتیک مال استرس باشه یا هورمون های مختلف  ، اینو از دکتر پوست بپرس ، برای جوش هم مراجعه کن حتما آزمایش هورمون ها رو بده ، من متخصص نیستم ولی اینجوری شنیدم ، کلا اینقدر خودتو نکوب دختر ، والله بقیه هم خیلی موارد دارن ولی خودشونو قبول دارن ، من اینو دیر فهمیدم 

ولی من یک سال دیگه میمیرم ((: اگه خدا منو نکشه خودم خودمو میکشم جهنم بهتره از اینکه بدنم زشت و خال خ ...

فکر میکنی ولی من هنوز زنده ام🤣من ببینی همیشه حتی تو خونع لباسای استین بلند تنمه ک کسی،نبینه

یه نفر هست گوز پشت و دماغ ب طور شدید داشت و سینه کفتری بودبادندونای فوق خراب ،پوست زردوسیاه وپرجوش ص ...

دقیقا از این نمونه ها دیدم ! بعد من میگفتم ترک پوستی دارم کسی نبینه ! چی شد ؟ عمرم رفت 

چجوری وقتی هیچکس هیچی نداره بدنش خوشگل هیچی نداره

خوشگلی نسبیه ، پوست هم قابل درمانه، بدتر از من نبوده جوش‌هات مطمئن باش ! تازه من خال های ارثی هم از همون بچگی داشتم ( اینا که بالاتر کفتم جدید دراومده ) 

اومده درد دل پیش یکی بدتر خودش🤣

😅😅😅😅

والله بچمون بفهمه اصلا اینا مهم نیست ! جوش خوب میشه ! خال و لک رو خیلیا دارن !  چیزی که از نوجوانی براش میمونه مهارتهاییه که تا میتونه باید یاد بگیره ! عقل سالم تو بدن سالمه ! بدن رو باید سالم نگه داشت ( اگه مشکل تیروئید یا هاشیموتو نداره ) امیدوارم بره یه ورزشی رو حرفه ای دنبال کنه ، زبان بخونه و یک هنر … آدم ۱۷ ساله دنیا دستشه کاش قدر بدونه 

رو کردنشون دارن خب نمی‌رن دیگه من میترسم بگیرم از روشون چقده بد شانسم رو خانواده هم شانس نداشتم...خد ...

اولا که لباس هیچ کس رو نپوش اشتباه محضه .هیچ کس هیچ کس حتی خواهر .بعدشم ممکنه رو گردنشون اسکین تگ باشه .بگو برن دکتر عفونی یا دکتر پوست تشخیص میده چیه .