2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 138 پست
اگر ژنتیکش باشه در بدن خودت بله ممکنه اما درون بدن خودته به پدر مادر و انتقالش از اونا ربطی نداره

نه مامانم وقتی ۲۰سالش بود گرفت نمی‌دونم از کجا بابام همینطور یعنی منم میگیرم؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خدا بخیر کنه 😔من اصلا اون موقع ها حالیم نبود اعتماد داشتم به دکترا

من دستیار دندان پزشک بودم خودم حلو بیمار روکش عوض میکردم الکل میزدم ست جدید میذاشتم میخواستی جلوت انجام بده ک خیالت راهت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دستیار دندان پزشک بودم خودم حلو بیمار روکش عوض میکردم الکل میزدم ست جدید میذاشتم میخواستی جلوت ان ...

خب الان تازه فهمیدم ولی قبلا که حالیم نبود اونا چی 😔استرس گرفتم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
این جماعتی ک خودشونو زدن ب اون راه میخوان لاپوشونی کنن هنوز میگن ن از اشیا منتقل میشه

من بگم باز میگن تو اشتباه میگی میگم من درسش خوندم استادام میگن میگن غلطه

نه مامانم وقتی ۲۰سالش بود گرفت نمی‌دونم از کجا بابام همینطور یعنی منم میگیرم؟

مشخص نیست

منم پدرم مادرم داشتن 

یکی از برادرهام داره 

ولی بقیه نداریم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من بگم باز میگن تو اشتباه میگی میگم من درسش خوندم استادام میگن میگن غلطه

اونیکه خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد 

تو رسالتتو انجام دادی 

تازه ماما تو مرکز بهداشت هم همینو گفتم 

کتابا و رفرنسها همینو تایید میکنن 

دیگ خود دانن 

مشخص نیستمنم پدرم مادرم داشتن یکی از برادرهام داره ولی بقیه نداریم

از وقتی بدنیا آمد داشت یا بزرگ شد..

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

از وقتی بدنیا آمد داشت یا بزرگ شد..

نه مثلا از بیست سالگی

خودت رو اذیت نکن بیخیال 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما میگی فقط رابطه ی جنسی بقیه جاها هم بهداشتو رعایت میکنن پس منتقل نمیشه

بهداشت کشور شاید در حد هند نباشه(که بعضی جاها هست)

ولی دست کمی نداره مخصوصا هرچی محله ها فقیر نشین تر میشه

تاحالا دستشویی‌بین راهی رفتین؟ هربار که حتی با فاصله اون شلنگو نگه میداری از خودت، عفونت میگیری چرا؟ چون ینفر خیلی نزدیک خودش کرده😑 یسریا هم حتی توی این اعترافای ناشناس زده بودن که برای رفع یبوست با شلنگای این دستشوییا انما میکنن چون نمیخوان شلنگ خودشون کثیف بشه!😶🤢

هی میگین استریل و بهداشت

کدوم بهداشت کدوم استریل؟😂

توی خونه های ویلایی که تو استخرش کلر نمیزنن خیلی کم پیش میاد که بزنن و تمیز کنن

با خانواده برین چند شب اجاره کنین معلوم نیست قبلیا کیا بودن که...

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

خاله ی من زگیل تناسلی داره اوایل بنده ی خدا نگفت به کسی مادربزرگموکه میبرداستخرمادرمم میرفت باهاشون الحمدا...مادرم مبتلا نشده یامادربزرگم مبتلانشده

حتی سرویس شون فرنگی وکسی جز خاله م نگرفته

متاسفانه راه انتقال این ویروس رابطه ی جنسی هستش واگراستخر وسرویس عمومی وفرنگی تاییدم شده باشه بنظرمن درصدش خیلیییییییییییی کمه برای انتقال و... 

میگم حتی دختروعروسش ونوه هاش وپسرش سالمن خودش ازهمسرخیانت کارش گرفته همه م دیگه میدونن که مقصرش شوهرشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اونیکه خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد تو رسالتتو انجام دادی تازه ماما تو مرکز بهداشت هم همینو گفت ...

استادم میگفتن الکی میگن استخر دسشویی چون بگن جنسی،خیلی زندگی ها ازهم میپاشه

نه مثلا از بیست سالگیخودت رو اذیت نکن بیخیال

من میترسم پس😭💔دعا کن چیزیم نشه واقعا...وگرنه جدی خودکشی میکنم من رو بدنم خال دارم ارثی رو بدنم لک دارم ارثی ولی دوستم مامان باباش همه مریضی دارن خودش نه خال داره نه چیزی من بد شانسم