2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 138 پست
سرچ کنید منگوله پوستی داخل گوگل یک سری افراد بدنشون کلویید ساز هست ‌....

منم مامانم دقیقا با بابام همین هارو داره یعنی از روشون میشه گرفت یا خیر؟ واقعا میترسم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکلیف ارایشگاه ها و دندونپزشکی هایی که استریل نمیکنن چی پس

خود اون لیزر والا من به چشم دیدم پشت سر هم میفرستن تو همون روکش یبار مصرف تختو تا بهشون‌نگی عوض نمیکنن

یبار دیدم قبل من اون ژلی که زده بود به ناحیه ی خصوصی فرد قبلی، ریخته بود روی روکشه و عوض نکرده بود! تذکر دادم برام‌درست کردن ولی بقیه چی؟

تازه من لیزر شاتی میرم که فاصله داشته باشه

لیزر رولی ی سلفن‌ میکشن که ویروس به راحتی ازش رد میشه

توی ارایشگاه ناخن کارا اون وسایلشونو برای همه الکل میزنن؟ ما که ندیدیم خودم تو ارایشگاه کار میکردم وضعیت بهداشتو میدونم دیگه معمولا اینایی که شما میگی رعایت نمیشه

بعدشم لزوما موقع رابطه ی جنسی نباید دخول صورت بگیره که ویروس منتقل شه

یعنی با تماس سطحی ناحیه ها هم منتقل میشه حتی با وجود کاندوم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

وایی خدا هرچی فهمیدم رو گردنشون یچیز دیگه دارن 😭💔 بخدا اگه زگیل باشه من خودمو دار میزنم جدی میترسم ...

فکر می‌کنم فقط قسمت پایین بدن مبتلا میشه وگرنه این حالت زیگیل روی گردن و‌صورت رو من تو خیلیا دیدم ، خود زیگیل معمولی هم هست که فرق داره ؛ من تو بچه ها هم دیدم رو دست و پا میزنه فکر کنم اونا هم ویروسه و واگیر داره ولی خب خطرناک نیست مثل اج پی وی ، حالا باز استارتر تصحیح کنن اگه اشتباه میگم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ببخشید کلا چه بیماری‌هایی از دندون پزشکی منتقل میشه ؟ راهی هست بفهمیم؟ ممکنه دکتری که خودش کار میکنه ...

خیلی،بیماری ها هست اگر استریل نکنند ک نمیتونن استریل نکنن مطبشون پلمپ میشه

ای بابا چرا شلوغش میکنی اونا زگیل عادی با زگیل جنسی فرق داره برو داروخانه قطره زگیل بگیر براشون بزن ...

زگیل نیستن منگوله پوستیه...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

فکر می‌کنم فقط قسمت پایین بدن مبتلا میشه وگرنه این حالت زیگیل روی گردن و‌صورت رو من تو خیلیا دیدم ، ...

نه مامان بابام منگوله پوستی دارن زگیل نیست ترسیدم کن

خیلی،بیماری ها هست اگر استریل نکنند ک نمیتونن استریل نکنن مطبشون پلمپ میشه

خدا بخیر کنه 😔من اصلا اون موقع ها حالیم نبود اعتماد داشتم به دکترا 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منم مامانم دقیقا با بابام همین هارو داره یعنی از روشون میشه گرفت یا خیر؟ واقعا میترسم

اگر ژنتیکش باشه در بدن خودت بله ممکنه 

اما درون بدن خودته به پدر مادر و انتقالش از اونا ربطی نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من گفتم احتمال نداره بعد گفتم لیزر هم معمولا استریل میکنند ممکنه جایی هم برن لیزر ک استریل نکنند خیل ...

فقط از راه جنسی نیست مثل ایدزه که انتقالش راهای دیگه هم داره 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

تکلیف ارایشگاه ها و دندونپزشکی هایی که استریل نمیکنن چی پسخود اون لیزر والا من به چشم دیدم پشت سر هم ...

عزیزم فقط،هست فکر میکنی خطر نامه صدتا ویروس با کتریه یه جا برو مطمئن باشه بگو جلو چشمم استریل کن روکش عوض کن من خودم دستیار پزشک بودم حلو بیمار روکش تخت عوض میکردم الکل میزدم