2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 138 پست
من میترسم پس😭💔دعا کن چیزیم نشه واقعا...وگرنه جدی خودکشی میکنم من رو بدنم خال دارم ارثی رو بدنم لک ...

ای بابا 

بیخیال 

میری دکتر در نهایت میسوزونه برات 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خاله ی من زگیل تناسلی داره اوایل بنده ی خدا نگفت به کسی مادربزرگموکه میبرداستخرمادرمم میرفت باهاشون ...

من بگم جنسیه یه عده نه راه دیگه هم داره یه مقاومت خاصی،دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم پس😭💔دعا کن چیزیم نشه واقعا...وگرنه جدی خودکشی میکنم من رو بدنم خال دارم ارثی رو بدنم لک ...

منم همینم کلی خال و لک دارم روی شکم و بازوم و تازه خال قرمز هم دراوردم 😑 خال قرمزو کجای دلم بذارم چندین تا هم هست 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
استادم میگفتن الکی میگن استخر دسشویی چون بگن جنسی،خیلی زندگی ها ازهم میپاشه

ی اشنا داریم خودشو دختر مجردش گفت از موبر گرفتیم🥴

پیرزنه دخترشم مجرد  این خیلی مشکوک بود دیگ گناهشو نمیشورم ولی هنوز عجیبه برام

ی اشنا داریم خودشو دختر مجردش گفت از موبر گرفتیم🥴پیرزنه دخترشم مجرد این خیلی مشکوک بود دیگ گناهشو ...

اصلا کسی نباید دخالت کنه فقط بکو شما درست میگید موبر نشنیدم

منم همینم کلی خال و لک دارم روی شکم و بازوم و تازه خال قرمز هم دراوردم 😑 خال قرمزو کجای دلم بذارم چ ...

اینا بهتره اگه زگیل و منگوله بگیریم چی من خودمو دار میزنم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عزیزم فقط،هست فکر میکنی خطر نامه صدتا ویروس با کتریه یه جا برو مطمئن باشه بگو جلو چشمم استریل کن روک ...

امیدوارم که همه مثل شما با شرف و با وجدان باشن

بخدا کم نبوده مطب هایی که به خاطر همین رعایت نکردن بهداشت تعطیل شده

یسری ارایشگاه ها رو تعطیل کردن چون اون چوبی که برای اپلاسیون استفاده میکرده رو طرف نمینداخته دور! 

یعنی هرکی میومده مستقیم از ناحیه تناسلی نفر قبلی که تموم میشده، میذاشته روی ناحیه ی تناسلی اون یکی🤮

هرچی منطقه میره پایین تر بهداشت هم کمتر میشه روش انتقال این ویروسا هم بیشتر میشه...

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اصلا کسی نباید دخالت کنه فقط بکو شما درست میگید موبر نشنیدم

اره بابا ما از یکی شنیدیم چیزی نگفتیم یکیم گفت از پرو شلوار زنداداشم گرفته  این نکبت از وقتی گفت میترسم شلوار پرو کنم

اینا بهتره اگه زگیل و منگوله بگیریم چی من خودمو دار میزنم

انشاله خدا به همه مون سلامتی بده … من که دیگه از فکر و خیال خستم 😔

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

چقدر تاپیکات پر استرسی،گوش کن لطفا،قدیما خیلیا رو گردن،واکثرا پست گردنشون داشتن و ژنتیک انتقال داده میشد ب بچه هاسون،تواقوام ماهم بود و دورو بر من خیلی دیدم،چندنفر میدونم رفتن برداشتن برا زیبایی،هییییییچچچچچ چیز خاصی نیست،قدیم اینطور بوده که تا الآن کم سده ولی بازم هست،یه زگیل بی دردسر،ولی مثل خال برنداری بهتره،

امیدوارم که همه مثل شما با شرف و با وجدان باشنبخدا کم نبوده مطب هایی که به خاطر همین رعایت نکردن بهد ...

ما ازمون دکتر میخواست یه دکتر اگه دلش،نیاد روکش بخره شاید همین کار کنه یا وسایل  استریل دستیار بیچاره هیچ کارس

انشاله خدا به همه مون سلامتی بده … من که دیگه از فکر و خیال خستم 😔

من مامان بابام کل فامیلام دارن همه مریضی من یکی میترسم 😭💔 حتی بچگی با مامانم میرفتم حموم حالا چیکار کنم من بدبخت خنگ 😭😭💔 خدایا ای کاش محوم میکردی نه منو بدنیا میاوردی تو این خانواده یجایی بدنیام میاوردی اینجوری نبود بدبخت نبودم خنگ نبودم خاک تو سرم الهی بمیرم من شانس ندارم من

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چقدر تاپیکات پر استرسی،گوش کن لطفا،قدیما خیلیا رو گردن،واکثرا پست گردنشون داشتن و ژنتیک انتقال داده ...

هرچی بدبختم دعا کنین امشب بخوابم بیدار نشم