2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تا همین دو سه سال پیشم تحقیر میکردن

جلوشون وایسادم دیگه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بچه بودم ظاهرم رو مسخره میکردن الان اصلا اعتماد به نفس ندارم

بچه بودم بهم اعتماد نداشتن فک میکردن پنهان کاری میکنم الان همش ترس دارم که نکنه فلان اتفاق بیوفته کسی حرف منم باور نکنه

بچه بودم مامانم بهم حس عذاب وجدان میداد که چرا عروسکاتو ندادی فلانی چرا لباستو ندادی فلانی تا همین پارسال اونقدر که برا بقیه وقت میزاشتم به خودم اهمیت نمیدادم

بچه بودم والدینم دعوا میکردن یه بار رفتم خونه دوستم مامان باباش همو بغل کرده بودن من پشمام ریخته بود 

بچه بودم محبت پدر ندیدم رفتم خونه دوستم زنگ زد به باباش یه شهر دیگه بود گفت دلم برات تنگ شده زودبیا و من باورم نمیشد یعنی چی؟ دوستم خوشحاله باباش خونه باشه؟ پس چرا من از خدامه نباشه تا به امروز پدرم رو نبخشیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

بچه بودم ظاهرم رو مسخره میکردن الان اصلا اعتماد به نفس ندارمبچه بودم بهم اعتماد نداشتن فک میکردن پنه ...

منم همینطور 

همش دنبال آدم های خیلی بدبخت و سطح پایینم انگار پیش اونا راحت ترم تا یه آدم معمولی حس میکنم لیاقت ندارم

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

منم همینطور همش دنبال آدم های خیلی بدبخت و سطح پایینم انگار پیش اونا راحت ترم تا یه آدم معمولی حس می ...

منم اینجوریم وقتی ادم بدبخت تر از خودم میبینم حالم بهتر میشه وقتی همون بدبخت یکم پیشرفت میکنه حالم‌گرفته میشه دست خودم نیست