2777
2789
عنوان

تاپیک شادونکی انگار دروغ بگو 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 114 پست

ینی اون شوهر صب تا شب میره سرکار به قول خودش حمالی حق نداره یه پفک بگیره دست بچش بده باز خداروشکر اون مرد هوای بچشو داره نمیذاره هر بلایی دلش میخاد سر بچه بیاره وگرنه خیلیا تا زن میگیرن بچه رو ول میکنن میچسبن به زنیکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقدر تاپیکای اینجا رو جدی میگیرید خودتون و اذیت میکنید

سارا رو یادتونه که نامزدیش بهم خورده بود و نامزدش فوری با دخترخالش ازدواج کرده بود؟ یادتونه چقدر تاپیک میزد و غصه میخورد همه کاربرا براش ناراحت بودن؟ خیلی واقعی به نظر میرسید ولی چند وقت پیش یکی از کاربرا میگفت که اونم فیک بود

اکثر تاپیکای اینجا فیک ان باور نکنید

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
حرفای این خانومو شنیدیم کاش شوهرشم میگفت بیاد حرفای اونم بشنویم خودش که فقط کارای اونارو گفته انگار ...

منم همین فکر رو داشتم خیلی دوست داشتم صحبت‌های همسرش بشنوم چون به خود خانم نمی‌خورد خیلی عاقل باشه 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

خدا لعنتش کنه بودم شما گفتی عکس نداد چندشب قبل کاربری بود گفت شوهرم میخواد تنها بره مسافرت تعقیب شوه ...

عهههه اونم الکی بود؟؟؟خیر نبینه چقدر تپش قلب و لرزش گرفته بودم

قاضی خداست ...