2777
2789
عنوان

تاپیک شادونکی انگار دروغ بگو 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 114 پست
خب باشه انشالله بخودش بیاد ما راضی ب اواره گی کسی نیستیم زندگیشو بکشهولی خیلی از کاربرا گریه کردندرس ...

از بس اینجا نسخه با معده پر می‌پیچند برای مردم حتما مجبور شده دروغ گفته .

راحت میگن طلاق بگیر کار داره ؟خونه داره ؟امنیت داره ؟

اصلا گیریم رفت سرکار شکمش سیر شد خونه رو چیکار کنه 

با ماهی پنج شیش تومان میخاد معجزه کنه 

تا ی نفر تو زندگیش مشکل داره نسخه نپیچید از پدر مادرش دلسوز تر نیستید وقتی میگن بمون حتما صلاح میدونن

خودشم اخلاقش خوب نیست از تاپیکاش معلومه میخاد دختر شوهرشو حذف کنه نمیتونه پرخاش میکنه اونم اینو میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کاربر همین رو میخاست یادآوری کنه که بابا اسی خودش مقصره 

ی نفر که خودش رو وکیل جامعه معرفی کرد اومد با حرفهای کوبنده  دهن پر کن ولی غیر عملی دهن اون کاربر بدبخت رو سرویس کرد 

هی میگن طلاق طلاق برو سرکار انگار کار ریخته مگه کارهای جزئی چقدر حقوق میدن مگه دخل و خرج با هم میخونه 

خونه اجاره کردن راحته 

ی کاربر همین رو میخاست یادآوری کنه که بابا اسی خودش مقصره ی نفر که خودش رو وکیل جامعه معرفی کرد اومد ...

من پدرم اخلاقش خیلیی بده من از شوهرم راضی نیستم اما خونه پدرمم سخته  من بعد دعوای اخری  رفتم با دهن خونی پیش پسرخالم گفتم زنگ بزن باشوهرم بحرف  همین کارم کرد منم قول دادم زود رنج نباشم برگشتم خونم پسرمم گفت میمونم خونه مادر بزرگم چون اخرای مدرسه اس.  من کارای شوهرمو ک اذیت میکنه فراموش میکنم و قهر نمیشم قیافه نمیگیرم چون من جایی ندارم برم  

چون هیچکس از دردکسی خبر نداره. همش میگن برو کارکن  بچه بزرگ کن مگ ب این اسونیه لوازم میخاد پول پیش میخاد  حرف دل در دل بماند بهتر هس خودتون گفتید حرف کسی مهم نباشع شمام  مردمی فک حرف شما مهم نیس هرجور میخواین فک کنید

2790
2778
2791
2779
2792