2777
2789
عنوان

تاپیک شادونکی انگار دروغ بگو 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 114 پست
بچه ها حدس من اینه که دیشب کلی اینحا کفتن برو از اون خونه به قولی غیرتشو غلغلک دادن که آره تو به فکر ...

اخه چه لزومی داره دروغ بگه خب بگه بخاطر شرایط فعلا نرفتم

چرا با احساسات کاربرا بازی میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا عکس میداد شما میتونستین چه کاری واسش کنین ?!یه درصد احتمال بدین راست میگه ، خیلی راحت قضاوت میک ...

آره یه خانم گفت خیریه دارن و بهش نزدیکند میتونه کمکش کنه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

احتمالا عزیزمحتما چون تو خونش بوده دروغ گفته نتونسته عکس بده

این خانم باید دل دختر شوهرش رو بدست بیاره معلومه که آقا بچه شو دور نمی اندازه،شاید اگر خانم رفتارشوتغییربده آقا هم با پیرشون خوب رفتارکنه

اخه چه لزومی داره دروغ بگه خب بگه بخاطر شرایط فعلا نرفتمچرا با احساسات کاربرا بازی میکنه

خب ببین برو تاپیک دیشبش رو بخون انقدر خودش از بدیهای همطرش گفت گفت کتک خوردمو فلان بقیه هم همش توپیدن بهش که آره تو مادر نیستی نمیدون زن نیستی همین الان مانشی بری اینم جو گیر شد گفت نه میرم دیگه نمیمونم فکر کنم بعدش که به خودش اومد دید جایی نداره بره برا همون الکی گفت رفتم آخه اگه دوروغم باشه تامیکش من کل تامیکاسو خوندم همشون به هم ارتباط داشتن

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

این خانم باید دل دختر شوهرش رو بدست بیاره معلومه که آقا بچه شو دور نمی اندازه،شاید اگر خانم رفتارشوت ...

عزیزم حتما یه ماجرایی هست که اقا وحشی شده کتک میزنه اگه از اول اینجوری بود چرا گفت اولا اخلاقش عالی بود

عزیزم حتما یه ماجرایی هست که اقا وحشی شده کتک میزنه اگه از اول اینجوری بود چرا گفت اولا اخلاقش عالی ...

شایدم همسرش پشیمون شده میخواد کاری کنا اسی بدونه مهریه بزاره بره شاید فکر کرده که چرا زن بزرگتراز خودم گرفتم نفهم آخه شوهرش۳۰سالش بود اسی ۳۳

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم حتما یه ماجرایی هست که اقا وحشی شده کتک میزنه اگه از اول اینجوری بود چرا گفت اولا اخلاقش عالی ...

خب من تاپیک های قبلسوخوندم همش از دختربچه هشت ساله ایراد می گرفت حسودی می کرد می گفت چراشوهرم دوستش داره،براش خوراکی میخره،هی زنگ شوهرش می کنه چوقولی می بچه رو می کرد

خب ببین برو تاپیک دیشبش رو بخون انقدر خودش از بدیهای همطرش گفت گفت کتک خوردمو فلان بقیه هم همش توپید ...

خب باشه انشالله بخودش بیاد ما راضی ب اواره گی کسی نیستیم زندگیشو بکشه

ولی خیلی از کاربرا گریه کردن

درست نبود کارش

خب باشه انشالله بخودش بیاد ما راضی ب اواره گی کسی نیستیم زندگیشو بکشهولی خیلی از کاربرا گریه کردندرس ...

بله خود منم از صبح فکرم درگیرش بود وهست کاش بیاد بگه که خونه ی خودشه لااقل