2777
2789
عنوان

یا امام رضا

61 بازدید | 9 پست

امام رضا میشه امشب دستمونو بگیری؟

به همه اونایی که منتظرن نینی بده  

به همه مجردا که دلشون ازدواج میخوان یه شوهر خوب بده

به همه بچه ها دل شاد بده

به کنکوریا کمک کن بزار امسال تموم کنن و برن امام رضا نزار پشت بمونن نزار زندگیشون تباه شه

به همه بچه های بی سرپرست پدر و مادر خوب بده امام رضا میشه بزاری طعم پدر و مادر داشتنو تجربه کنن؟

به همه پدرا اونقدری بده که غرورشون جلو بچشون نشکنه

به همه مادرایی که واسه بچشون دارن میجنگن توان بیشتر بده

امام رضا دست نیازمندارو بگیر نزار کسی شرمنده بچه اش باشه

نزار کسی امشب گرسنه بخوابه

امام رضا نمیدونم چجوری ولی خودت درستش کن

مشکلات من شاید یک صدم مشکلات بقیه نباشه امام رضا اول بقیه اول اون بچه هایی که چشمشون به دست باباشونه اون نیازمندایی که حتی یه خونه ندارن ماشین ندارن اخرشم اگه دوست داشتی یه نگاه به من بسمه امام رضا اول دست بقیرو بگیر بعدش من بعدش بزار امسال دندون شیراز قبول شم قربون بزرگیت برم

یا ضامن اهو امشب ضامنون شو نزار دست خالی از درتون برگردیم

تولدت مبارک پناه همه ی بی پناهیام(قلب)

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا امام رضا

تو رو به حق جوادت قسم میدم

کمک مهزیار کن امسال یه رشته ی خوب دانشگاه قبول شه،آرامش تو وجودش بیاد،شاد باشه و بخنده،اعصابش آروم شه، در کل آقا جان کمک پسرم کن حال دلش خوب شه و خوشبخت شه

الهی آمین

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

استارتر انشاءالله خودت و همه ی کسایی که تایپکت رو می بینن،آقا امام رضا بهشون نظر کنه و بهترین ها تقدیرشون بشه

الهی آمین 

استارتر انشاءالله خودت و همه ی کسایی که تایپکت رو می بینن،آقا امام رضا بهشون نظر کنه و بهترین ها تقد ...

قربونت برم عزیز دلمممم
ایشالله شماهم به خواسته دلتون برسین خیلی بغض کردم با پستتون
واسه شماهم از ته دلم میخوام بهترینا واستون اتفاق بیفته

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

قربونت برم عزیز دلممممایشالله شماهم به خواسته دلتون برسین خیلی بغض کردم با پستتونواسه شماهم از ته دل ...

ممنون گلم

واسه پسرم دعا کن یه رشته ی خوب دولتی قزوین قبول شه

به خدا تیک عصبی گرفته .موهاش ریخته و.....

منم  واست دعا می کنم 

انشاءالله بخت و اقبال بلند قسمتت شه❤🌹

ممنون گلمواسه پسرم دعا کن یه رشته ی خوب دولتی قزوین قبول شهبه خدا تیک عصبی گرفته .موهاش ریخته و..... ...

حتما حتما از ذهنم نمیرن
امام رضا کمکش کنه درست میشه ایشالله
مرسی عزیزم

کوچه پس کوچه مشهد بوی امام رضا میده 

دیدن گلدسته ها دل همه رو صفا میده... 

دوستان هرکسی مشهده از طرف ما هم سلامی به آقا بده 💔🤍

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

کوچه پس کوچه مشهد بوی امام رضا میده دیدن گلدسته ها دل همه رو صفا میده... دوستان هرکسی مشهده از طرف م ...

اخ بگردم....