2789
خوب إز بده چه دلى دارى منم أين ماه اولين بار عقب انداختم دوبار إز دادم بيست تا بىبى گذاشتم خدارو شكر ...

باورکن بیشتراز 50 تا بیبی انجام دادم همش منفی.یه رابطه داشتم 18روز بعدش رفتم آزدادم اونم منفی.دیروزم یه بیبی انجام دادم منفی.منم 27دی سونودادم هردوتخمدانم 10-15کیست داره 

لعنت به اين پريود كه پدر آدم رو در مياره،بد ترين تصميم هاي زندگيم رو قبل پريودم گرفتم اصلا يه آدم ديگه ميشم كه نمي شناسمش،آخريش همين دو روز پيش

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باورکن بیشتراز 50 تا بیبی انجام دادم همش منفی.یه رابطه داشتم 18روز بعدش رفتم آزدادم اونم منفی.دیروزم ...

خوب عزيزم پس همون كيستته

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
لعنت به اين پريود كه پدر آدم رو در مياره،بد ترين تصميم هاي زندگيم رو قبل پريودم گرفتم اصلا يه آدم دي ...

خیلی سخته وحشتناکه ولی اینبار ازخدامیخوام پریودبشم 

بمونی گلم خدا نکنه

بنظرتو بااین همه کیست اگه بایه باررابطه سطحی نمیدونم منی هم واردشده یانه فقط مشکوک احتمال بارداری هست؟تازه یه باربعدرابطه هم پریودشدم 

بنظرتو بااین همه کیست اگه بایه باررابطه سطحی نمیدونم منی هم واردشده یانه فقط مشکوک احتمال بارداری هس ...

نه اگه بعد رابطه پریود شدی بارداری امکان نداره مطمئن باش.

سایت اوما میتونه کمکت کنه دکترای خوبی اونجا هست.

ولی باردار نیستی

نه اگه بعد رابطه پریود شدی بارداری امکان نداره مطمئن باش. سایت اوما میتونه کمکت کنه دکترای خوبی اون ...

اول اذر رابطه داشتم توی دی ماه هشت روز بعد موعد خودم پریودشدم