2789
چن تا زدين وچن روز بعد شدين چون دكتر به من قرص داده سردرد ميگيرم 

۲ تا زدم و بعد از ۶ روز شدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
۵ میلی یا ۵ سانتی؟ آخه یه دونه ۵ میل که کمه

نه عزيزم ٥ميل گفت خيلى بزرگه تو جواب سونو نوشته پنج ميل

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲ تا زدم و بعد از ۶ روز شدم

دكتر متخصص نوشت سردرد نداشتين اخه دكتر من گفت اگه امپول بنويسم كيست و بزرگتر ميكنه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
نه عزيزم ٥ميل گفت خيلى بزرگه تو جواب سونو نوشته پنج ميل

پس من اشتباه کردم.. تو سونو من ننوشت کیست نوشت فولیکول ۱۰ و ۱۳ به تعداد زیاد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دكتر متخصص نوشت سردرد نداشتين اخه دكتر من گفت اگه امپول بنويسم كيست و بزرگتر ميكنه

حرف دکترتو گوش کن عزیزم

پس من اشتباه کردم.. تو سونو من ننوشت کیست نوشت فولیکول ۱۰ و ۱۳ به تعداد زیاد

خوب فولى فرق مى كنه با كيست فكر كنم

خوب فولى فرق مى كنه با كيست فكر كنم

اره من اشتباهی فک میکردم یکی اند..

18روزبعدرابطه هم رفتم منفی بود.میخوام یه باردیگه برم دیگه راحت بشم این استرس وازخودم دورکنم راحت پری ...

تحت نظر متخصص زنان باش.. تا کیستت حل شه.. یکی از اقوامم کیست داشت و بچه میخواست.. این ماه عمل کرد و ماه بعدش باردار شد.. الان که نامزدی برو و کیستو از بین ببر.. تو سونو بهم گفت پلی کیستیکی.. و تخمدانم پر از فولی های ۱۰ میلی بود واسه اینم پری نمیشدم..

تحت نظر متخصص زنان باش.. تا کیستت حل شه.. یکی از اقوامم کیست داشت و بچه میخواست.. این ماه عمل کرد و ...

منم همین مشکل ودارم.گفتن یکم اضافه وزن داری اگه کم بشه رفع میشه.میخوام برم یه ازمایش بدم ازمنفی بودن خیالم راحت شه نوبت یه دکتربگیرم هم داروبخورم هم وزنم وکم کنم.من فقط ازاین منفی خیالم راحت بشه مطمئنم دیگه استرس ندارم پریودمیشم