2789
ن عزیزم..به خاطر کیسته..حالا اگه میخوای ی بی بی بزن...منم تو دوران عقد همین مشکلو داشتم واقعا سکته م ...

امروز15روز تاخیرداشتم دیروز و سه روز پیش بی بی زدم منفی بود 

امروز15روز تاخی

خب بی بی چک بزن کاری نداره ک..بگو نامزدت واست بخره..بعدشم شما مگه باکره نیستی هنوز

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پروژسترون

چن تا زدين وچن روز بعد شدين چون دكتر به من قرص داده سردرد ميگيرم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
خب بی بی چک بزن کاری نداره ک..بگو نامزدت واست بخره..بعدشم شما مگه باکره نیستی هنوز

الان که15روز تاخیری داشتم اگه برم ازمایش خون بدم دیگه دقیقه اره ؟

چون قرارباشه تاپریودبشم اینجوری استرس داشته باشم دیوونه میشم نامزدمم دیونه میکنم 

به من گفت اگه قرص و نتونى بخورى يه امپول يه كم گرونه كيستت رفع ميشه ولى تا پنج شش ماه پريود نميشى

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
امروز15روز تاخیرداشتم دیروز و سه روز پیش بی بی زدم منفی بود 

باردار نیستی .. منم پری هام عقب می افتاد  همش بیبی میزدم.. اما تو سونو فهمیدم تخمدانام پر از کیستای ۱۰ میلی و بالاتره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دکتربراتون مینویسه؟

اره عزيزم 

باردار نیستی .. منم پری هام عقب می افتاد  همش بیبی میزدم.. اما تو سونو فهمیدم تخمدانام پر از کی ...

من يه كيست پنج ميل داشتم

دکتربراتون مینویسه؟

اره دکتر داد بهم.. این ماهم قرص اچ دی داد و از ماه بعد گفت میتونی اقدام کنی آخه نی نی میخوام

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من يه كيست پنج ميل داشتم

۵ میلی یا ۵ سانتی؟

آخه یه دونه ۵ میل که کمه

باردار نیستی .. منم پری هام عقب می افتاد  همش بیبی میزدم.. اما تو سونو فهمیدم تخمدانام پر از کی ...

منم 10-15تاکیست توهرکدوم ازتخمدانام هست.وقتی دکترداشت سونوانجام میداد گفت تخمدان هات تووضعیت مناسبی نیستن 

الان که15روز تاخیری داشتم اگه برم ازمایش خون بدم دیگه دقیقه اره ؟ چون قرارباشه تاپریودبشم اینجوری ا ...

آزمایش فک کنم تا بعد از ۷ روز رابطه نشون بده