2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اگه بعد رابطه پریود شدی بارداری امکان نداره مطمئن باش. سایت اوما میتونه کمکت کنه دکترای خوبی اون ...

رفتم تواین سایت عضوشدم میخوام سوال بپرسم.توی عنوان سوال میگه باید حداقل 4کلمه باشه هرچی مینویسم قبول نمیکنه 

وااای خیلی وحشتناکه یعنی نامزدبیچارمو دیوونه کردم. راستی باکره هم هستم 

نگین دیگه میزنمتا نترس دختر چیزی نیست.میخوای اسم منو اونجا سرچ کن سوالام زیاده برات مفیده

سابقه بارداری داشتی؟

نه عزیزم..منم کیست دارم ولی واسه من خیلی پریودامو نزدیک هم میندازه..مثلا 15 16 روز یکبار پریود میشم..دکترم رفتم ولی فعلا تاثیری نداشته😭😭😭😞😞

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
استرس نداشته باش منم اینجور استرسا زیاد دارم

منم ثبت نام کردم ممنون..چجوری باید جواب سوالامو ببینم

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
یعنی کیستات نمیزاره بارداربشی؟؟

فعلا اقدام نکردم عزیزم...ولی دکترم گفت اگه بخوای حامله شی دیرتر میشی

یعنی کیستات نمیزاره بارداربشی؟؟

فعلا اقدام نکردم عزیزم...ولی دکترم گفت اگه بخوای حامله شی دیرتر میشی..

فعلا اقدام نکردم عزیزم...ولی دکترم گفت اگه بخوای حامله شی دیرتر میشی..

یعنی منم بااین کیست ها احتمال بارداریم بایه بار اونم نمیدونم چندقطره رفته یانه ممکن نیست؟؟

یعنی منم بااین کیست ها احتمال بارداریم بایه بار اونم نمیدونم چندقطره رفته یانه ممکن نیست؟؟

ن عزیزم..به خاطر کیسته..حالا اگه میخوای ی بی بی بزن...منم تو دوران عقد همین مشکلو داشتم واقعا سکته میکردم..بی بی میزدم منفی میشد..ب خاطر کیسته نگران نباش