2777
2789
عنوان

مادرشوهر

157 بازدید | 12 پست

من ده روز پیش زایمان کردم و روزای اول بخاطر زردی مادرشوهرم کلی قضیه رو بزرگ کرد و همش با اینکه میدید پیگیر هستیم میگفت الان بچه مغزش معیوب میشه الان میمیره، باید بره تو دستگاه و فلان الان که زردیش تموم شده یه روز منو شوهرم باهاش رفتیم درمونگاه تو راه شروع کرد به اینکه داداشت برا بچه خواهرش باید طلا بیاره چرا نیاورده منم گفتم من دویست برا بچش چند ماه پیشتر بردم چون پسرت پول نداشته من از مادرم همین دویست تومنم گرفتم و بردم و همون دویست تومنم برام پس میارن قرار نیست بیشتر بیارن اونم گفت نه پس بهشون بگو اصلا نیارن ارزش بچمون انقدر کم نیست نباید ادمارو کم شمرد و ما تو فامیلمون برای چشم روشنی طلا میبریم و من اگه کسی برام صد تومن دویست تومن بیاره پس میدم و میگم نیازی نبود

بعد با همین حرفاش شوهرمو پر کرد و اونم تایید میکرد ولی بعد که دید داره کم کم دعوا شروع میشه گفت هر کی هرچی اورد دستش درد نکنه منم تایید کردم

بعدم قضیه رو داداشم و اینا اتفاقی فهمیدن الان میگن مادرشوهرت خیلی بیشعوره از کسی نمیشه توقع کرد و فلان 

بخاطر مادرشوهرم دیدشون نسبت به شوهرمم تغییر کرده

بعد رفیق مادرشوهرم اومده دیدن بچه صد تومن اورده منم از دیشب گذاشتم تو چشمم باشه که به شوهرم بگم امروز دیده گفته کی اورده گفتم رفیق مادرت باید پسش میدادم ولی ندادم گفتم زشته جلو اینهمه ادم پس بدم شوهرمم گفت چرا گفتم اخه به گفته ی مادرت ارزش بچه ما در این حد نیست حالا گذاشتم اینجا که صدقه سر بچم باشه اونم گفت باید پس میدادی و چرا پس ندادی و بعدم دور سر بچه گردوند و گفت خودم میدم صدقه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه اصلا این حرفا چیه درباره اش با هم صحبت می‌کنید و ذهن تون رو بهم میریزید؟؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالا خود مادرشوهرت و خانواده شوهرت چی دادن مگه؟

مادرشوهرم یه زنجیر کوچیک و ریزه طلا داد دوتا دایی ها پلاک طلا دادن خواهر شوهرمم گوشواره داد که من گوش کردم و انقدر بد بود که سر دو روز شکست 

وای چقدر زشت مگه میشه برای بقیه تعیین تکلیف کنی که برای بچه ات چی بیارن 🙉

دقیقا منم همینو میگم ولی اینا تو گوششون نمیره فکر میکنن هم خیلی با فرهنگ و‌ با شعورن

آخه اصلا این حرفا چیه درباره اش با هم صحبت می‌کنید و ذهن تون رو بهم میریزید؟؟

اخه برا مادرشوهر خیلی این چیزا مهمه انگار وگرنه من اصلا دست خالیم کسی بیاد برام مهم نیست همینکه میان دیدنم برام کلی ارزش داره

اخه برا مادرشوهر خیلی این چیزا مهمه انگار وگرنه من اصلا دست خالیم کسی بیاد برام مهم نیست همینکه میان ...

وقتی شروع میکنه به حرف زدن یا سریع مسیر حرف رو تغییر بده یا برو تو اتاق تا کاملا متوجه بشه که حرفاش بی اهمیته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وقتی شروع میکنه به حرف زدن یا سریع مسیر حرف رو تغییر بده یا برو تو اتاق تا کاملا متوجه بشه که حرفاش ...

تصمیم گرفتم یبار که تنها بودیم و حرفی زد بهش بگم که حرفاش برام اهمیتی نداره و دست از دخالت و فضولی برداره یکسال و چند ماهه هر بار باهاش رفتم بیرون یه حرفی زد

دقیقا منم همینو میگم ولی اینا تو گوششون نمیره فکر میکنن هم خیلی با فرهنگ و‌ با شعورن

کلا خدا بهت صبر بده با این قومی که باهاشون وصلت کردی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کلا خدا بهت صبر بده با این قومی که باهاشون وصلت کردی

اره از وقتی بچه هم اومده رفت و امدا بیشتر شده دیگه طاقت ندارم قبلا سمتشون نمیرفتم شده چهار پنج ماه هم نمیدیدمشون

اره از وقتی بچه هم اومده رفت و امدا بیشتر شده دیگه طاقت ندارم قبلا سمتشون نمیرفتم شده چهار پنج ماه ه ...

حالا اولشه تازگی داره براشون کم کم متر میشه ان شاالله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم