آخه من چیکار کنم اگه تاپیکهای قبل و بخونید میبینید علت چیه الان شوهر بی خیرم داره تهدید میکنه ۲ تومن پول بده بدم صاحب ماشینم ک رو ماشینش کار میکرده میگه اگه جور نشه بدم از شب گوشی خاموش میکنم برو بگرد پیدام کن زنگ میزنم صاحب خونه چندرغاز پول پیش و بده بری گم شی با بچه ها😭😭آخه از کجا براش جور کنم میخواد منو دوتا طفل ۳ ساله و اون یکی ۹ ماهه رو آواره کنه😭😭😭😭😭چیکار کنم خدا اینارو اس داد گفت منو بلاک کرده😭😭😭😭😭😭😭😭😭بی ی هزاری پول اوارم کرده
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
۲تومنو بگیر خب از خانوادت یا خانواده شوهرتدیگه ۲تونن جیه ک براش بچه مچه های سن بلوغی اینجا فاکتور طل ...
من که بالای ۳۰ هستم ولی همین بچه های سن بلوغ خدایی عقلشون بیشتر میرسه
دو تومن بگیره بده به شوهر الدنگش که هر دیقه یه گربه براش برقصونه؟؟واقعا عقل اینو میگه؟
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
۲تومنو بگیر خب از خانوادت یا خانواده شوهرتدیگه ۲تونن جیه ک براش بچه مچه های سن بلوغی اینجا فاکتور طل ...
که دفعه بعد با همین ترفند 4 تومن بگیره مردک الدنگ
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
گفتم میدونن کاری نمیکنن ینی ب پسر عنشون حرف زدن تلفنی میگه ب ما میگه شما دخالت نکنید
اگه راه باج گرفتنو یاد گرفت و عادت کرد دیگه نمیتونی زندگی کنی