2777
2789
عنوان

😭😭😭بچه ها ببینید شوهرم چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

پیاماشو ببر دادگاه بگو اینجوری ازم سواستفاده میکنه ازم باج میگیره 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

هیچوقت نذار همچین آشغالی ازت سواستفاده کنه تو تهدیدش کن بگو زندگیمو جمع میکنم و میرم مهرمو میذارم اج ...

چون کسی ندارم پشتم باشه 😭😭😭و ی بچه ۹ ماهه ی شیرهشکی و ی ۳ ساله وسطن یهو دیوونه شده بقران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ایشون از حرفاش معلومه خانوادش پشتش نیستن یهو میبینی اینطور بگه گمشو اینا مرده کتکش میزنه والا دادگاهم هزارمکافاته کسیم محل نمیده

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

عزیزم درخواستت قبول کردم بیا بفرست واسم

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

دوستان ایشون از حرفاش معلومه خانوادش پشتش نیستن یهو میبینی اینطور بگه گمشو اینا مرده کتکش میزنه والا ...

پشتم نیستن ک اینجور بدبختم بعدم پول ندارن بدبختا ک کمکم کنن😭😭😭😭😭😭😭

پشتم نیستن ک اینجور بدبختم بعدم پول ندارن بدبختا ک کمکم کنن😭😭😭😭😭😭😭

اره والا اوضاع بده تورمه اون بی غیرته به زنش اینطور میگه به بچه هاشم رحم نداره...

یوقت دعوا نکنی بلایی سرت بیاره این ادما خطرناکن

چون کسی ندارم پشتم باشه 😭😭😭و ی بچه ۹ ماهه ی شیرهشکی و ی ۳ ساله وسطن یهو دیوونه شده بقران

مامان خواهر برادر دایی عمو یه آشنا که به دادت برسه 

آقاجان نشین این کثافت ازت سواستفاده کنه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مامان خواهر برادر دایی عمو یه آشنا که به دادت برسه آقاجان نشین این کثافت ازت سواستفاده کنه

خدا لعنتش کنه اگ بچه نداشتم خودمو میکشم انقد عذاب کشیدم از دستش این دوتا بچه دردمن فقط الانم مریضه دخترم دارم دیگ روانی میشم 

خدا لعنتش کنه اگ بچه نداشتم خودمو میکشم انقد عذاب کشیدم از دستش این دوتا بچه دردمن فقط الانم مریضه د ...

مستاجری؟؟چیزی داره؟؟چیزی به نامت هست؟

به مامان بابای خودش زنگ بزنبه خودشم بگو یا سر عقل بیا یا طلاق میگیرم مهرمو میزارم اجرا

زدم اونام میگن بخدا پول نداریم مادرش زنگ زده بهش ب نادرشاه گفته دو تومن بده بیام