2777
2789
عنوان

😭😭😭بچه ها ببینید شوهرم چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

بنظر من چیزات جمع کن برو خونه مادر شوهرت زندگی کن 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

مستاجرم نه بابا هیچی یه ۷۰ پول پیش

به ننه بابای خودش بگی چی میگن؟

تو کسی رو نداری یا خودت بهشون نمیگی؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲تومنو بگیر خب از خانوادت 

یا خانواده شوهرت

دیگه ۲تونن جیه ک براش بچه مچه های سن بلوغی اینجا فاکتور طلاق مقنویسن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پول پیدا نکن به هیچ‌وجه براش

بجا روانی شدن و گریه الکی

بگو برو بدرهرجا دلته

دست از سر ما و بچه ها بردار زیاد زر زر کرد بچه هاش بده بهش پاشو برو چند روز خونه مامانت تا ادب بشن احمق

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

۲تومنو بگیر خب از خانوادت یا خانواده شوهرتدیگه ۲تونن جیه ک براش بچه مچه های سن بلوغی اینجا فاکتور طل ...

من که بالای ۳۰ هستم ولی همین بچه های سن بلوغ خدایی عقلشون بیشتر میرسه 

دو تومن بگیره بده به شوهر الدنگش که هر دیقه یه گربه براش برقصونه؟؟واقعا عقل اینو میگه؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

هارت و پورت الکی نترس دیگم گوشیش رو جواب نده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
۲تومنو بگیر خب از خانوادت یا خانواده شوهرتدیگه ۲تونن جیه ک براش بچه مچه های سن بلوغی اینجا فاکتور طل ...

بقرآن ندارن ینی مامان بابای من ک ندارن از کی بگیرم بقران در موندم

که دفعه بعد با همین ترفند 4 تومن بگیره مردک الدنگ

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
گفتم میدونن کاری نمیکنن ینی ب پسر عنشون حرف زدن تلفنی میگه ب ما میگه شما دخالت نکنید

اگه راه باج گرفتنو یاد گرفت و عادت کرد دیگه نمیتونی زندگی کنی