2777
2789
عنوان

روش من برای تنبیه بچه های همسایه 😄

1232 بازدید | 26 پست

ده سال قبل خونه پدری من جایی بود که از سرظهر که مدارس تعطیل میشدن پسربچه های قدونیم قد از ۷ سال تا ۱۵ سال میریختن پایین ساختمون فوتبال بازی کردن ماهم طبقه اول بودیم و پدرمون دراومده بود مادربزرگم اخرین روزهای عمرش و‌مهمان خونه ما بود و پدرمادرم کلافه و‌پریشون بودنو‌‌ و‌ حتی پدرم قصد داشت بره بچه هاروحسابی دعوا کنه و اکه هم حریف نشد به صاحب خونه هاشون اعتراض کنه من باخواهش و التماس که بچه ان گناه دارن مانع شده بودم چون من عاشق بچه هاهستم و‌گفتم من حل میکنم این موردرو ( پدرم چون خیلی تو اون محل اعتبار داشتن میترسبدم صاحب خونه ها این عزیزان رو جواب کنن و‌تمدید نکنن باهاشون ) خلاصه یه روز ظهر تابستون رفتم تعدادی بستتی خریدم و‌ رفتم پیش بچه ها و گفتم بچه ها بین دونیمه بیاین استراخت کنید خودمم نشستم پیششون و دسته جمعی بستنی خوردیم 

گفتم بچه هاجون این بستنی هارو مامان بزرگ من برای شماها فرستاده خودش خیلی مریضه دادمن بیارم براتون اونام باتعحب گفتن خاله یعنی خیلی بده حالش ؟ گفتم اره البته دکتر گفته اگه خوب استراخت کنه بهترمیشه حالش اما خب خیلی سروصدا هست نمیشه ، بچه هابا مهریونی گفتن عه خب پس صدای فوتبال بازی ماهم نمیزاره بخوابه ؟ گفتم راستش اره یه کوچولو اخه ماخونمون طبقه اوله

یکیشون که از بقیه بررگتر بود گفت خاله جون اینکه کاری نداره خب ما میریم اون سمت که ساختمون نیست بازی میکنیم اینحوری مامان بزرگ شماهم حالش خوب میشه 

گفتم پس رای بگیریم کار تیمی نظر جمعی میخاد همه شون دستای کوچولوشون بردن بالا و موافقت کردن دیکه پایین ساختمون شلوغ نکنن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

این خاطره رو امروز تاپیک ی عزیزی به یادم اورد که بچه هلی همسایه شلوغ کردن و‌رفته درب منزلشونو به مامان بچه ها گفته و مادربچه ها بابغض درو بسته رفته داخل ( کارشون رو‌ تایید یا تکذیب نمیکنم ) اما زبون محبت همیشه بیشتر جواب داده در زندکی شخصی من 

این خاطره رو امروز تاپیک ی عزیزی به یادم اورد که بچه هلی همسایه شلوغ کردن و‌رفته درب منزلشونو به مام ...

بله درسته خدا خیرتون بده انشالله دل کسی نشکسته هم بچه ها متوجه اشتباه شون شدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بماند که این فسقلیهای دوست داشتنی بعدا منو سابیده بودنو به زور گفتن دروازه بان واستا یار کم داریم😄😄😄😄

بعد یه مدت دفاع بازی کردم و بیشولا تکل رفتن مصدوم شدم از میادین فوتبال خداحافظی کردم و سوت خریدم و داور بازیهاشون شدم 😅😅😅😅

زمستونا هم هفته ای یه بار میاورذم خونه مون دسته جمعی فوتبال دستی میزدیم و‌صدلی جیغ و هوار خودم از همه بلندتر بودو‌مامانم عصبانی میشد😄😄😄😄😄😄

بله درسته خدا خیرتون بده انشالله دل کسی نشکسته هم بچه ها متوجه اشتباه شون شدن

اره عزیزم واقعا اشتباهی هم نکرده بودن پسر بچه طبیعتش شیطونه باهاش دعوام بشه بدتر لج میکنه 

طفلیها بیش ازاونچه که من فکر میکردم کناراومدن باموضوع

اره عزیزم واقعا اشتباهی هم نکرده بودن پسر بچه طبیعتش شیطونه باهاش دعوام بشه بدتر لج میکنه طفلیها بیش ...

اره واقعا پسرها لجبازن اگه بزرگ بشن اون کودک لجباز بودنشون هنوز هست 

اره خصوصا اون طرز برخوردتون باهاشون متوجه شون کردین که برن اون تر باز کنن عالی بود 

مادربزرگ تون خدا بیامرزه روحش شاد براش فاتحه خوندم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره واقعا پسرها لجبازن اگه بزرگ بشن اون کودک لجباز بودنشون هنوز هست اره خصوصا اون طرز برخوردتون باها ...

پدر من نظامی خشک بداخلاق و‌مادرم معاون دبیرستان بودن و همیشه برخورد قهرامیز رو انتخاب میکردن اینا خیلی کوچولو بودن من طاقت تنبیه شدنشون نداشتم 

خودشون سریع اعلام امادکی کردن برن جای دیگه بازی کنن و‌ رای گرفتیم هم حتی ۱ دونه شون مخالفت نکرد 

مرسی قربونت برم خدارفتگان شماروهم بیامرزه❤️❤️

هم مشکلتون حل شد هم دل کسی نشکست ،آفرین عزیزم ،قلب مهربونی داری 💛

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هم مشکلتون حل شد هم دل کسی نشکست ،آفرین عزیزم ،قلب مهربونی داری 💛

دقیقا هم‌‌ ارامش به ساختمون برگشت هم دلهای کوچولوی اون بچه ها نشکست و تنبیه نشدن 

قربونت برم عزیزدلم ❤️❤️

دقیقا هم‌‌ ارامش به ساختمون برگشت هم دلهای کوچولوی اون بچه ها نشکست و تنبیه نشدن قربونت برم عزیزدلم ...

😍💋

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه لحظه دلم خواست فسقلی در جمع فوتبالیستهای محله شما باشم:)))

ای جون 

تو تاج سر منی بصورت خاص و ویژه 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️