2777
2789
عنوان

تلافی کردم سر شوهرم

405 بازدید | 24 پست

سر قضیه ای چندوقت پیش همسرم خیلی دلم رو شکست و تحقیرم کرد. حالا خودم به کنار، تصمیماتی گرفته بودم برای اون قضیه، ولی سر یه چیزایی که برای خانواده م و به خصوص مامانم گفت دلم خیلی گرفت. دیشب خوابم نمی برد مدام خودخوری میکردم چرا بهش نفهموندم حق نداره اینطوری حرف بزنه.

صبح بهش پیام دادم گفتم ازت ناراحتم خیلی بد در مورد مامانم حرف زدی.

بعد امروز یه اتفاقی براش افتاده بود زدم تو پرش؛ تحقیرش کردم و تیکه پروندم در مورد مامانش:/

خیلی کار چیپی بود. من هیچ وقت اهل تلافی کردن نیستم. اهل تحقیر کردن و شرمسار کردن آدما هم اصلااااا نیستم. مادرشوهرمم دوسش دارم بنده خدارو. ولی خب خیلیییییی رو دلم مونده بود. آیییییییی دلم خنک شد، جیگرم حال اومد، دیگه خودخوری نمیکنم:)

تازه فهمیدم آدما چرا انتقام میگیرن و تلافی میکنن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحظه شماری میکنم برا انتقام از اونایی ک دل مادرمو سوزوندن  لذتی ک در انتقام هست تو هیچی نیست 

لطفا فاز روانشناسی و اعتقادی برندارید خود امام علی ب امام حسن گفت ابن ملجم و همونجوری ضربه بزنن ک ب سر مبارک ایشون زده بود

چقدر بده ادما اینقدر از هم دور میشن که با خرد کردن همدیگه خوشحال میشنکاش حالا که دیگه دلت خنک شد باه ...

خیلییییی تاحالا شوهرم تو بحثا بهم گفته تلافی میکنم. کلا تو روابطش اهل تلافی کردنه. ولی من هیچ وقت درک نمیکردم این رفتارو. ولی این بار خیلییییی رنجونده بود منو. دلم برای همه وقتایی که حرفامو هزار بار مزه مزه میکردم که موقع بحث و دعوا و انتقاد و گله شکایت خدای نکرده تحقیر نکنم شرمسارش نکنم، واقعاااااا سوخت.

منم بعد هفت سال حرفامو رک به مادرشوهرم گفتم اینکه چقد گند زده ب زندگیمون...آییی حالتو خریدارم.چه حال ...

منم دقیقا بعداز هشت سال به مادرسوعرم گفتم اون الان قهره ولی من رااااحت شدم گفتم زندگیمو خراب کردی همش پسرتون پر می‌کنی با حرفات ..ازونطرفم خواهر شوهرم هی چندروز پست میزاشت تو اینستا دختر دارارو مسخره میکرد  آخه بچه دومم دختر شد ی سیر فحشی مستقیییییییم براش نوشتم آروم گرفتم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

منم دقیقا بعداز هشت سال به مادرسوعرم گفتم اون الان قهره ولی من رااااحت شدم گفتم زندگیمو خراب کردی هم ...

بهترین کارو کردی.منم شوهرم دیده مامانش قهره میگه برو دلجویی.گفتم بشین تا برم 

خیلییییی تاحالا شوهرم تو بحثا بهم گفته تلافی میکنم. کلا تو روابطش اهل تلافی کردنه. ولی من هیچ وقت در ...

شوهر منم باهاش دردل کردم تا حالا چندین بار  حرفامو میزنع تو سرم دردلامو ..منم مستقیم چشم تو چشم بهش گفتم بیشعوری

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...