2777
2789
عنوان

تلافی کردم سر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 24 پست
منم بعد هفت سال حرفامو رک به مادرشوهرم گفتم اینکه چقد گند زده ب زندگیمون...آییی حالتو خریدارم.چه حال ...

دقیقاااااا کیف کردم.

بعد جالب اینه خوب می فهمید جواب چه کار خودشه، سرشو انداخت پایین رفت. فهمید چیزی که عوض داره گله نداره.

کلا ادما رو باید تحقیر کنی تا درست رفتار کنن

هشت سال مادرشوهر مو احترام کردم هررررچی متلک و بی احترامی داشت بمن میکرد تا اینکه  بهش عین خودش حرف زدم دقیقااااا عین خودش ..احساس میکنم ازم دیگه می‌ترسه موش شده

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هشت سال مادرشوهر مو احترام کردم هررررچی متلک و بی احترامی داشت بمن میکرد تا اینکه بهش عین خودش حرف ...

من هر چی بگم صد برابر جوابمو می ده از بس بی حیاس 

یه ساله قطع ارتباط کردم راحتم 

هشت سال مادرشوهر مو احترام کردم هررررچی متلک و بی احترامی داشت بمن میکرد تا اینکه بهش عین خودش حرف ...

واقعا. گذشت و مهربانی حدی داره. نباید خودمونو زیر پا بگذاریم. منم روز به روز بیشتر می فهمم در حدی که شخصیت و تربیت خانوادگی م اجازه بده نباید ملت رو بی جواب بگذارم. اینطوری دیگه خودخوری و نشخوار فکری و هزارجور درد و مرض نمیمونه واسه آدم.

من هر چی بگم صد برابر جوابمو می ده از بس بی حیاس یه ساله قطع ارتباط کردم راحتم

مال منم چهار ساله قهرم آبجی  ولی امسال. بهش همچیی گفتم ازونطرفم  رو خواهر شوهرم ری دم دیگه هواسش دستش اومد..نترس جوابشو بده حتی اگر صدات می‌لرزه  ...مال منم خیلیییی وحشی جوابمو میده رودرو هنوز قرار نگرفتم باهاش فقط پیامی بهش گفتم 

تو این زمونه جواب ندی مثل خودشون نباشی لهت میکنن.

اتفاقا بزار مزه کنه طعمشو یادش بدونه که قلب بشکنه قلبشو میشکنن

والا پیش مردا هرچی خانمی کنی متانت کنی بیشتر اذیت میکنن بزار خط قرمزاتو بدونه

آره خیلییییییهمیشه خواستم خوش قلب باشم، ولی انگار گاهی برای بعضی ها نباید اینقدر گذشت کنی

بنظر جواب ندادن خوش قلبی نیست عین عین عین عین عین سادگیه..خوش قلبی تو برای بچه فقط داشت بنظر من البته