یه همسر چطور میتونه ۴۰ روز از زنش بیخبر باشه قهر باشه جدا زندگی کنه پیام نده زنگ نزنه و یهو اینجوری شه،دیگه دوستش نداره؟جایگزین داره؟میخواد زورگویی کنه که تو زندگی حرف اون باشه؟
ایشون مرد نیست بچه هست دوما حق با شماست میخواد تسلط کامل روی شما داشته باشه حالا نمیشه قاطع گفت شخص سومی هست یا نه ولی خوب میشه احتمال هم داد با ایشون به جایی نمیرسی مرد عاشق با اصالت ۱د صد رفتار حرکات اینو ندارن
این مرد ها مرد زندگی نیستن مردی که یاد نگرفته وقتی ازدواج کرده اولویتش باید همسرش باشه مرد نیست یکی نیست بگه غلط میکنین دست دختر مردم میگیرین میارین خونه باباش بمونه شرف داره
منم وقتی خانومم باهام بد حرف بزنه یا کارهایی کنه که من بشدت بیزار باشم و باهاش حرف بزنم و متقاعد نشه ترجیح میدم باهاش حرف نزنم ولی حداکثر ۲ روز میشه.۴۰ روز دیگه خیییییلیییییه
البته شما نمیتکنید با قاطعیت تمام بگید مشکل از مردهاس.گاهی اوقات هم ممکنه خانم به قدری روی مخ همسرش بره که شوهر هم ترجیح بده سکوت کنه و حرف نزنه تا یه مدت.تا توی زندگی کسی نباشی نمیشه نظر داد
منم وقتی خانومم باهام بد حرف بزنه یا کارهایی کنه که من بشدت بیزار باشم و باهاش حرف بزنم و متقاعد نشه ...
و مطمئنم خونوادش باعث شدن،اومد خونه دعوا را انداخت که چرا شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده چرا مامانم سرما خورده مامانت زنگ نزده،آخه اینا به خونواده من چه ربطی دارن،همسر من از من میتونه توقع داشته باشه نه خونوادم،بعد جالبه خونواده خودش سالی یه بارم به من زنگ نمیزنن،بعدشم سر همین موضوع منو از خونه بیرون کرد فرستاد خونه بابام
البته شما نمیتکنید با قاطعیت تمام بگید مشکل از مردهاس.گاهی اوقات هم ممکنه خانم به قدری روی مخ همسرش ...
همسر من بین منو خونوادش مونده بود،هر روز میومد میگفت به مامانم زنگ زدی به خواهرم زنگ زدی به بابام زنگ زدی،واقعا دیگه از دخالتهای خونوادش خسته شده بودم ولی آخر سر خودش باعث از هم پاشیدن زندگی شد
خوب نظریه های مختلفی میتونه داشته باشه ولی احتمالا پشیمون شده یا دیده کسی مثل تو براش نشده برگشته البطه در صورت تکرار بدونید این مورد بدرد شما نمیخوره ثبات نداره