2777
2789
عنوان

فراموش نکردن خونه سابق

160 بازدید | 13 پست

۲۸ سال تو خونه حیاط دار و دارو درخت دار زندگی کردم. الان دو ماهه اومدیم خونه آپارتمانی مجبور شدیم بفروشیم😭😭😭. دو ماه گذشته. چجوری فراموش کنم شب و روزم شده گریه 😭😭😭💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تن و بدنت سالم عزیزم

زندگی همیشه بر وفق مراد ادم نیست و همیشه هم فراز و نشیب زیاد توش هست برات ارزو میکنم از صمیم قلبم بهتر از خونه قبلیت نصیبت بشه بزرگتر و رویاییتر

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
اوف زمانبره من خودمم تو این بحرانم خییییلی بهم سخت گذشت تا کمی اروم شدم

خونه رفیق صمیمیم دقیق جلو خونه قبلیمه. الان خونشونم. صاحب جدید داره حیاط رو خراب میکنه قلبم درد گرفت 😭😭😭😭😭

خونه رفیق صمیمیم دقیق جلو خونه قبلیمه. الان خونشونم. صاحب جدید داره حیاط رو خراب میکنه قلبم درد گرفت ...

عزیزم کسی هم که خونه قبلی مارو گرفت داره دو خوابش میکنه.

فرق من باتو اینه که اونموقع قدر خونهرو نمیدونستمو الانفهمیدمچیو از دست دادم

چرا مجبور شدی

ارث رو تقسیم نکردن مجبور شدیم خونه رو بفروشیم برا داداشم خونه بگیریم. یه خونه کوچیک هم نصیب ما شد. شاید بگید ناشکری ولی بخدا دلم برا دارو درخت و جنگل تنگ شد 😭😭. یه هفته منو مامانم مریض بودیم انگار تو قفس بودیم. خونه پدریم. پدر خدابیامرزم با دست خودش ساخته بود 😭😭

عزیزم کسی هم که خونه قبلی مارو گرفت داره دو خوابش میکنه.فرق من باتو اینه که اونموقع قدر خونهرو نمیدو ...

بخدا منم تازه فهمیدم چه جواهری رو از دست دادم. 😭😭. کاش مقاومت میکردم نمیزاشتم بفروشن😭😭

بخدا منم تازه فهمیدم چه جواهری رو از دست دادم. 😭😭. کاش مقاومت میکردم نمیزاشتم بفروشن😭😭

عزیزم

من یوقتایی خودمو اینجور اروم میکنم

به خودم میگم فک کن تو خونه قبلی مستاجر بودی و صابخونه جوابت کرده

اینطور ذهنم به پذیرش میرسه که امکان موندن نبود تو خونه قبلی