2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 132 پست

این سوال جوابش ساده نیس

ولی در کل برمیگرده به گذشته 

به کیفیت رابطه تون قبل این قهر

ولی در کل بهتر از روز اول بنا بر این باش

وقتی تو رابطه قهر پیش میاد، کسی که مقصر پا پیش بذار

و این طور نباش همیشه یه نفر گوتاه بیاد

اخرش اون یه نفر هم کم میار. و زندگی متلاشی میشه

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا جایگزین داره که بعیده چون جوری رفتار نمیکنه تو بفهمی یا میخاد چیزی رو تلافی کنه محتمل ترهیا اینکه ...

تعطیل بودنش که تعطیل،فک کن ۴ تا داداشم این فقط کشته مرده خونوادشه،یه ذره به فکر زندگی خودش نبود

دیگه هر دومون اقدام کردیم برا طلاق البته اون برا تمکین شکایت کرده من هم مهریه

عه چرا برا تمکین شکایت کرده وقتی خورش از خونه بیرون کرده 

دختر چرا همون موقع ک بیرونت کرد زنگ نزدی کلانتری صورت جلسه 

الان تو میشی ناشزه 

باورکن این حرفا تو دادگاه بزنی برات برگ برنده نیست

فقط شاهد جور کن ک از خونه بیرونت کرده حتی شده پول بدی شاهد بخری 

چون اون محکوم و بهت نفقه تعلق میگیره

ب عنوان کسی ک این راه هارو رفته گوش کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان ۴ ساله میگم بریم مشاور قبول نمیکنه میگه مگه من مریضم،نه میزاشت کار کنم نه باشگاه نه دانشگاه نه ...

باید به هر نحوی بود متقاعدش میکردین مشاوره بیاد.واقعا مشاوره خیلی عالیه.من و همسرمم گاهی اوقات به قدری اختلاف نظر داشتیم (مثل ایران و آمریکا😂) ولی با رفتن پیش مشاور بسیاری از مشکلات بر طرف شد.

بله بفرمایید

واسه ی ازدواج موفق مردا دنبال چطور دخترین؟

دختری که تحصیل کردس مهارت های مختلف داره مث میکاپ شنیون اشپزی حرفه ای شیرینی کیک پزی اینا همش حرفه ای باشه داخلش 

مدرک زبان ایتلس ام دلشته باشه و مدرس باشه 

ارز دیجیتال هم کار کنه (یکی از شغل هاش باشه)و هوش مصنوعی دوره دیده باشه 

این خانوم واسشون جذاب تره؟

یا دختری که فوق دیپلم داره و هیچ مهارتی نداره؟

هردو دخترم خیلی زیبان اندام و چهره عالی و خانواده دار 

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

وای من دوسه ساعت دیر تلفن رو جواب بده همه جارو بهم میریزم ببینم چی شده چه دلی داری تو

ازم کاری بر نمیاد چون قبلا هم این اتفاق افتاده بود،دوماه موندم خونه بابام نه خودش نه خونوادش هیچ اقدامی نکردم آخرشم خودم رفتم،الانم مثل همون با تفاوت اینکه الان به دادگاه کشیده همسرم شکایت تمکین من هم مهریه،دیگه برنمی‌گردم چون بد عادت شده

درسته ولی خواستم بدونم از نظر آقایون چرا اینکارو میکنن

به نظر من حتي اگه يه تاپيك جدا برا اقايون و يكي برا خانوما بزني بازم جوابي كه ميگيرين جامع نيست باهم نظر بدن و بحث كنن چيزي ازش در مياد نهايتا دعوا شد و تعطيل شد يكي ديگه ميزنين

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قصد زندگی نداره دیگه!اگه هم بخوادزندگی کنه سوارمطلق میخوادباشه هراتفاقیم بیفته دوباره همین کارومیکنه

دقیقا تو زندگی فقط میگه من مردم حرف باید حرف من باشه,به خدا عزت و اعتماد بنفسمو تو اون زندگی از دست دادم

واسه ی ازدواج موفق مردا دنبال چطور دخترین؟دختری که تحصیل کردس مهارت های مختلف داره مث میکاپ شنیون اش ...

صدرصد مورد اولی بنی آقایون باورت بشه با نه واس همچین دختری جون میدن آقایون عاشق دخترای با استقلال مالی اعتماد بنفس مستقل هستن و نکته جالبش اینه که توی زندگی مشترک حساب میبرن از همسر خودشون این واقعیت هستش

کاربر آقا هستم
همش امکان داره و اینکه ممکنه از طرف خانوادش واسه اینکار تشویق شده باشه

اونکه صد در صد،مخصوصا خواهرش،هر کار اشتباهی کنه خونوادش جوری پر و بال میدن بهش بیا و ببین

دقیقا تو زندگی فقط میگه من مردم حرف باید حرف من باشه,به خدا عزت و اعتماد بنفسمو تو اون زندگی از دست ...

زندگی باهاش فایده نداره صدساله دیگه هم باشی همینه آخرش بادوتابچه جدامیشی همین الان جلوضرربگیر

کاربر مردهستم 
این سوال جوابش ساده نیسولی در کل برمیگرده به گذشته به کیفیت رابطه تون قبل این قهرولی در کل بهتر از ر ...

اوایل زندگیمون خوب بود کم کم دخالت خونوادش شروع شد،موقع قهر اوایل اون پا پیش میزاشت چون اکثرا مقصر خودش بود منم هر جا مقصر بودم با یه دسته گل ختم بخیر میکردم ولی دیگه آخراش اگه قهرم بودیم زندگی و کارای روزمره ناخداگاه آشتیمون میداد،رفته رفته اخلاقاش بدتر میشد....