2777
2789
عنوان

کمک چی ردخور نداره برای شوهر

211 بازدید | 10 پست

طبق تاپیک قبلیم من عروس ی خانواده پرجمعبتم از اونور مادرمم ی فرد عصبی ازوناس گ توجوونی تو رنچ سختی پیرشده و حالا طاقت هیچیو نداره حتی نوه هاش!شوهرم ماموریت میره بنظزتوم چیکارکنم دل شوهر ببرم منوببره همراه خودش حس میکنم تواین شهزتنهام فک کنین خودت باشیو بچهات تابستونم ک شوهرم نیس پیشمون هعی ن سفری ن تفریجی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کار دوست داره تو این مدت براش انجام بده تا شدید وابسته بشه

پیشم نی چطور اخه البته باید صبرکنم بیاد پیشم باز ببینم نمیشه متاسفانه خانوادش مدل دیپلمات هستن همه چی زیرنظر مادرش

خواهرجان ماموریته من عین ی مجرد دارم زندگی میکنم فعلا

وقتی اومد این کارو بکن

از پشت گوشی بگو ک دلت میخواد و فلان

اولش با ناز و مظلوم نمایی

بعد دیدی جواب نمیده عصبانی شو بگو این چ جور زن و شوهری ای هست داری گناه میکنی من دلم تورو میخواد جوونم لازمت دارم 

بهش پیامک اقتدار آمیز بده پیام بده میدونم سختی میکشی و برای روزی خانوم گلت و بچه ها تلاش میکنی

دستتو می‌بوسم و دعا میکنم سلامت باشی و سایه ت بالا سرم باشه

دلم برای شونه های مردونه ت تنگه عزیزم. 

هرروز این جور پیاما رو بده بهش. خونه اومد پیشوازش برو بدرقه اش کن توخونه آقای خونه، سلطان، رئیس صداش بزن ازکارای خوبش تعریف و تشکرکن تا بیشترش کنه

احترامش نگه دار