2777
2789

با نامزدم بیرون بودیم ما دوستیم و الان چند ماهی هست ک خانواده ها هم در ارتباطن رفت آمد داریم  اما فامیل بقیه افراد هیچی نمیدونن خواسته تصمیم خودمون بود بخاطر شرایط 

امروز دو نفر ما رو دید از فامیلای من یکیشون ک هر روز میبینمشون 🥹☹️خیلی زشت شد البته مطمئن نیستم ک دیدن ولی از کنار ماشبن ما رد شدن  یعنی سبقت گرفتن من دیدمشون دیگه ما نرفتیم تا اونا دور شن یکم جلو رفت اون ماشین بعدش مکث کرد چرا خب 

پس حتما فهمیدن 😭😭😭

درستع تا جند وقت دیگه قراره همه بفهمن ولی حس بدی دارم بخودم درستع مامان بابام میدونن و جپاب بله دادیم ولی خب بازم بهم گفتن مراقب رفت امدا باشیم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا فامیل برن به درک 😂

وای نن میبینم اینا زو چند زوز در هفتع خاک تو سز نامزدم کنن همس دور ور خونه ما مانور میده

روم نمیشه چشم تو چشم بشم باهاشون

خلاف شهر ک نکردی. مهم خونوادتن ک میدونن بقیه رو بریز بیرون برات مهم نباشن. این مردم درهر صورتی حرف برا زدن پیدا میکنن درهرررصورتی. منتهی نباید برات مهم باشه. زندگیتو کن بیخیال بقیه

خلاف شهر ک نکردی. مهم خونوادتن ک میدونن بقیه رو بریز بیرون برات مهم نباشن. این مردم درهر صورتی حرف ب ...

اره واقعا 🥲مرسییی نامزدمم همینو گفت 

درست میگه بنده خدا فردا روز نامزد اومد به هر دلیلی خدانکرده پشیمون شد دهن مردم رو نمیشه بست یا خود شما به هر دلیلی بهم خورد واسه خانم زشت میشه وهزار تا حرف وحدیث 

انشالله که بهترینها براتون رقم بخوره وخوشبخت بشین بدرود