2777
2789
عنوان

ببینید خواستگارم چی میگه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 74 پست
خیلی ناراحتمخودش بیشتر پیام میده خب منم نمیخوام رابطه یک طرفه باشه گااااهی من شروع میکنم ولی حس میکن ...

به نظر من که هییچ اشتباهی نکردی..فکر قشنگتو الکی درگیر نکن...داری می گی بیشتر زنگ می زنه...حالا امشب منتظر بوده...یا این که داشته کاری انجام می داده نشده زنگ بزنه...دیده شما هم زنگ نزدی، دیروقتم هست، پیام داده..با فکر کردن اشتباه، احساساتمون اشتباهی می شن و رفتارای اشتباه می کنیم...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتم آخه🥺حس میکنم گند زدم و جمع نمیشه

نه بابا، انقدر گند های بزرگ تر هست که قراره بزنی😅 اصلا رابطه خوب اینجوری نیست که حتی گند زدن واقعی هم قابل جبران نباشه، من یه سوتی های بدی تا حالا دادم فقط امیدوارم نامزدم یادش رفته باشه 😅 ما تا حالا مگه چند بار زندگی کردیم و چند بار هم قراره ازدواج کنیم؟ 

به نظر من که هییچ اشتباهی نکردی..فکر قشنگتو الکی درگیر نکن...داری می گی بیشتر زنگ می زنه...حالا امشب ...

قشنگ که شمایی ممنون از همفکریت عزیزم

آخه حس آویزون بودن گرفتم🥲در حالی که فقط میخواستم ادایی و افاده ای نباشم ولی اشتباه کردم 

نمیخوام دیگه این رفتارش تکرار بشه ولی نمیدونم چطوری

نه بابا، انقدر گند های بزرگ تر هست که قراره بزنی😅 اصلا رابطه خوب اینجوری نیست که حتی گند زدن واقعی ...

🤣🤣🤣ایول قشنگ امیدمو ناامید کردی

نمیخواستم از الان گند بزنم آخه😂😂اگر دوباره اینطوری بگه ممکنه قاطی کنم فقط شانس آوردم آنلاین نبود جواب بده😁

قشنگ که شمایی ممنون از همفکریت عزیزمآخه حس آویزون بودن گرفتم🥲در حالی که فقط میخواستم ادایی و افاده ...

نه بابا چه اویزونی..اگه بدش می اومد پیام نمی داد سراغتو بگیره...حالا دوست نداری زنگ بزنی خوب کمتر بزن..سراغ گرفت بگو یه کم مشغول مطالعه بودم..اما به نظر من نیازی نیست این کار رو بکنی..اویزون چیه؟ الان وقت رفت و امد و صحبت و شناخته...از الان محبتا شکل می گیره...البطه افراطی هم ادم نباید زنگ بزنه ولی می دونم تین طوری هم نیستید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نه بابا چه اویزونی..اگه بدش می اومد پیام نمی داد سراغتو بگیره...حالا دوست نداری زنگ بزنی خوب کمتر بز ...

همش پیامه ارتباطمون

دیروز یه ویس داد من سه تا پیام طولانی فرستادم بعدم از قبل قرار گذاشتیم جمعه ها بریم بیرون من متاسفانه یکم عجولم نذاشتم اون پیگیری کنه خودم بهش گفتم بگو جمعه برنامه چیه حس میکنم جوگیر شد😩

جواب الانم چطوره؟

طوریش نیست، خیلی به خودت سخت نگیر عزیزم تو این چیزای کوچیک چون رابطه شبیه یه نهاله که داره رشد میکنه. خود به خود همون شکلی در نمیاد که تو از اپلش میخوای. گاهی شاخه های اصافی در میاد میزی اون شاخه هارو حرص میکنی. تا کم کم میشه اون سکل درختی که دوست داشتی. هیچ کشاورزی با ناراحتی و عصبانیت و ناامیدی درختشو حرص نمیکنه. چون میدونه بالاخره درخته، همون اول اون شکلی میخوایم خود به خود رشد نمیکنه باید شکلش بدیم و به راحتی شکل هم میگیره 

نه دست از تلاش برمیداره، نه ناراحت و ناامید میشه 

تو هم دقیقا باید همینجوری باشی. اون دوستمون اخر پیامش حرف قشنگی زد، مراقب احساساتت باش. چون احساسات بد ذهنیت بد میسازه و ذهنیت بد رفتار بد رو شکل میده. این رو همه جا ندر نظر داشته باش. مثلا یه جا یه رفتاری ازش میبینی که حس میکنی بهت بی توجهی شده، اما توجه کردنشو و دوست داشتنشو در خیلی موارد دیگه هم دیدی. اینجا باید حواست باشه این حس نیاد سراغت: پس اون منو دوست نداره! 

برکه باید درست فکر و احساس کنی، مطابق با واقعیت: اون منو دوست داره اما نمیدونست اینجا چه انتظاری ازش داشتم، اینجا حواسش نبود. 

تو مورد اول تو ناراحت میشی قهر میکنی طلبکارش میشی

اما تو مورد دوم با لحن ملایم فقط سعی میکنی بهش انتظاراتت رو‌بگی