2777
2789

همه دکترا رفتم  ۵ ماهه هی رژیم گرفتم هی نگا کردم فایده نداشته دکترا فقط دارو کورتن میدن ک مصرر نمیدونم چیکار کنم خواب نداره اذیته دیگ همه راه رفتم دیگ راهی نمونده خسته ام ی نفر گفت بچه تش با حجامت خوب شده چیکار کنم شما بگید داغونم دیگ دلم براش کباب دستاش پاهاش همه جاش درگیره خارش شدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ۸ ماهه آخه حجامت!!!!!

تروخدا بچه کوچیکو درگیر طب سنتی و این چرت پرتا نکنید

کورتون اره ضرره

ولی دکتر وقتی میده ک لازمه

من پزشک خوب توی تهران میشناسم

متخصص پوست

دسترسی داری به تهران بیای؟؟؟

معرفی کنم بری پیشش

پزشک اطفال نیست

ولی ضرر نداره وقتی میگی تشخیص نمیدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما به عنوان مادر اون بچه مسئولشی ، این خیلی بی کفایتیه که بچه ۸ ماهه رو حجامت کنید .

بچه های کوچیک سیستم ایمنی کاملی ندارن و خون رقیق تری از بزرگسالان دارن در نتیجه ی حجامت زود بدنشون عفونت می کنه و عفونت خونی پیدا میکنن . 

لطفا به عنوان یک مادر مسئول مطالعتون رو بالا ببرید و از ترس اگزما به عفونت خون پناه نبرید . 

بچه ۸ ماهه رو حجامت کنین ؟ خدایا جهل مردم تا کجا ..

سر این دری وری های طب سنتی چقدر ادم مردن

چقدر بدبخت شدن

بدبختی مردممون اینه این بخششو نمیگن

فقط بخش خوش شدناش رو میگن

خاله دوستم

خودشو و پدرشو بدبخت کرد با همین چیزا

طب سوزنی پیش نمیدونم کی کی ک معروفه توی شهرشون

پدرش ک به کشتن داد فوت شد

چون قبلا تومور سرطانی اینا داشت عمل کرده بود

نگو تحریک شده بوده یسری نقاط و پخش شد بدنش

خودشم ریه اش سوراخ شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من مدتها پسرم نوزاد بود درگیر بودم چاره ای جز پرهیز شدید نداری پروتئیین گاوی هیچی بهش نده تخم مرغ مغز و چیزای حساسیت زا بعضی میوه ها حتی هندوانه ...من آخرش دکتر بهم گفت شیر خودتم قطع کن و شیر خشک ضدحساسیت بده ..تنها راهش همینه ..نگران نباش دوسالش بشه خیلی بهتر میشه 

من مدتها پسرم نوزاد بود درگیر بودم چاره ای جز پرهیز شدید نداری پروتئیین گاوی هیچی بهش نده تخم مرغ مغ ...

میتونی ببریش پیش متخصص آلرژی تست پوستی میگیرن تا حدی مشخص میشه به چه چیزایی حساسیت داره

عزیز چ جهلی برو بپرس ببین میشه یا نه حتی برا زردی میکنن خوب میشن بچه ها

وقتی توی قرن ۲۱ هنوز پزشکی مدرن رو قبول ندارید و سر خرافه و جهل باقی می مونید هر مشکلی براتون پیش بیاد نتیجه اهمال کاری خودتونه .