2777
2789

خانم داداشم از اینایی بود که فکر می‌کرد خیلی مستقل و زرنگه اصلا اجازه نمی‌داد ما باهاش صحبت کنیم مادرم زنگ میزد دعوتش کنه میگفت فردا زنگ بزنید ببینم چی میشه 

حالا خانواده خودش که همیشه اونجا بودن نوه عمه و عمو و دایی چند ماه یکبار دعوت می‌کرد و مهمونی عیونی می‌داد 

بعد من که عقد کردم و دختردایی ها و هفت پشت عجیبه ها هم منو و همسرم رو پاگشا دعوت کردن زنداداشم دعوت نکرد ! 

و اگه سفر زیارتی جایی میرفت دعوا می‌کرد و غر میزد به برادرم که چرا خواهرت زنگ نزد زیارت قبول بگه ! 

کلا توقع یکطرفه و بی جا داشت 

خودش هر ماه سرتا پا خرید می‌کرد بعد اگه برادرم واسه تولد خواهرزاده هاش یه گل میخرید جنگ راه مینداخت که چه معنی میده هر روز خواهرات بزائن تو گل بخری 

( خواهرام دوتاشون به فاصله چند ماه بچه دار شدن )

شوهرش کارمند بود و ماهی ۱۵ ملیون هزینه خریدها و باشگاه و مکمل های این خانم بود 

ماشین شوهرش رو می‌گرفت و شوهرش با موتور میرفت سرکار 

اجازه نمی‌داد همسرش با ما تلفنی صحبت کنه و تو مهمونی کنار ما باشه 

بعد از ۸ ساله زندگی شاهانه و دیکتاتورگونه به این منوال یهو همسرش اومد و گفت من نمیتونم ادامه بدم افسرده و بیمار شدم قرص اعصاب مصرف میکنم دستشو نشون داد که شاهرگشو زده بوده گفت من ۸ سال تحمل کردم که آبروی خانوادم با طلاق من نره 

و اینطور شد که نه تنها خانواده کل فامیل بسیج شدن این موجود خودخواه و بداخلاق که هیشکی روی خوش ازش ندیده بود رو حذف کنن 

ولی زنداداشم و خانوادش به التماس و غلط کردن افتادن و هیجوره حاضر نیستن دست بکشن 

حتی اومده بود به التماس و غلط کردن جلوی خانوادم کل غرور و بدرفتاری های ۸ سالش با خاک یکسان شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون دیو ساختیاز داداشت فرشته

بخدا عین واقعیت تازه خیلی چیزارو حوصله نداشتم بگم 

از لحاظ ظاهرم اوایل که عقد کردن همه میگفتن چطور همچین پسری حاضر شده با این دختر ازدواج کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست راستت سر ،ما والا زنداداشم ما از مال تو بدتره ۵ ساله خونش نرفتیم

منم تا حالا خونشو ندیدم 

الان ب برادرم اصرار میکنم منو ببر خونتونو ببینم 

چون بقیه خیلی تعریف میکنن 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداش شما یه بچه س هردو جور رفتادشم بچگانه یه پسر بچه رو چرا زن دادین؟؟؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بی خیال سخت نگیر دلش نمیخواد دیگه ..زندگی داداشتون بخاطر خواسته خودتون خراب نکنین ...اگه خودشو زندگی خوبه دعوا معنی ندارع...مهم اینکه خوشبخت باشی با همسرت و سر بزنی ب پدر مادرت ...الان داداش وسطی من زن گرفت دختر عمم بود

ولی همیشه دعواشون میورد تو خونه بابام ولی شادیاشون جای ریگه بود ..دیگه گفتیم داداشم نیاد ..خلاصه زنشم از خداش بود

شرشون کم شد ..کلن رفت آمد قط 

بعد ۱۳ سال زنش خیانت کرد و جدا شدن 

الان فامیلاشون میفرستن بزارید فلانی برگرده سر زندگیش

ماور پدرمم گفتن مگه ما اینارو میشناسیم...اینا سالهاست رابطه نداریم باهاشون ..طلاقشون خبر نداشتیم تا بعد مدت ها شنیدیم

الانم ب ما ربطی نداره ...خلاصه بگم کلن کار نداشته باشین

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲