2777
2789
عنوان

مغزم سوت کشید از دست بعضی کاربرا

135 بازدید | 1 پست

خانومه ،بنده خدا نوشته دخترم بیماری روحی داره..تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کرده یه مدت،

عموهاش هم مشکلات اعصاب و روان داشتن

یعنی زمینه اررثیش رو هم داره..بعد اینا گیر سه پیج دادن نه بهش تجاوز شده..تعرض شده تو خبر نداری..

واقعا بعضیا چرا اصرار دارن درباره چیزی نظر بدن که اصلا نمیدونن چیه..خداروشکر خودشون قفل کردن ایشالا خدا کمکشون کنه و دخترش رو درمانش رو انجام بده

وییی منم از دست این کاربر آشفته ۶۷ کفری شدم

ی غلطی کردم گفتم من بهرام افشاری رو از نزدیک میشناسم ویژگیهاش فلانه این هر روز کامنت میذاره میگه دروغگویی و فلان وگرنه برا من کاری میکردی🗡😑

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بابا بعضی خانواده ها بدی بچشونو میخان مبخان جلوی دیگران بد نشونشون بدن دیدم که میگم بگن ما کاری نکردیم با بچمون خودش بیماری روحی داره اینجوری میگه در حالی که بیماری روانی هم گرفته باشه اون کنار شما زندگی کرده و بیماری روحی هم باشه شما بهش وارد کردید و خدا قطعا بیناست و نمیگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792