2777
2789
عنوان

دختر5سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی تذکر میدم بازم انجام میده البته دور از چشم من

کار دیگه ایم می‌کنه؟

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

هرچی تذکر میدم بازم انجام میده البته دور از چشم من

من دخترم ازش چندباری چیزی دیدم دقیقا از شروع پنج سالگی تا هفت سالگی رفتم خودم تنها یعنی اونو نبردمش با متخصص غدد صحبت کردم کارایی ک دخترم انجام میده بهش گفتم گفت خانوم دخترا تو این سن خیلی کنجکاو ناحیه تناسلیشون هستن این ربطی ب بلوغ زودرس نداره اصلا نباید محلش بدی و ب رو خودت نیازی بعد ی مدت خودش خوب میشه من چند بار کتکشم زدم چون چیزای دیدم خوشم نیومد بعد منم خیلی نگران بلوغ زودرس بچم بودم ک دکتر گفت یکی دوسال معمولا همینجوری هستن بعد خوب میشن الان دختر منم خداروشکر خوب شده اصلا دست نمیزنه دکتر گفت اگر دیدی نوک سینش زده بیرون یا داره موهای زایدش شروع ب رویش میکنه و سنش از نظرتون سن درستی برا شروع بلوغ نیست بیارش بهش دارو میدم و شروع بلوغ و به تاخیر میندازیم

نه عزیزم خب خوشش اومده تروخدا حواسشو پرت کن ببرش بیرون ببرش اب بازی نقاشی هرچی نزار خودشو بماله جایی

وقتی چشم منو دیر میبینه اینکار میکنه. 

مثلا میخوام دکتری جایی برم میزارمش خونه مامانم میره تو اتاق میکنه

من دخترم ازش چندباری چیزی دیدم دقیقا از شروع پنج سالگی تا هفت سالگی رفتم خودم تنها یعنی اونو نبردمش ...

خییییلی نگرانم.  وقتی اینجور میبینمش کنترلمو از دست میدم

اره راس میگی اما باید سرشو گرم کنی وقتی میبینی این کارو میکنه وسیله بازی ببر بگو بیا بازی کنیم

جلو من اصلا جرات نمیکنه. مثلا وقتی بیرون کار دارم میزارمش پیش مامانم این کاررو میکنه

ببخشید تو تاپیک مادر شوهرت گفتی شوهرت شبا فیلم موردعلاقه اش رو میذاره ...

عزیزم اگر تو فیلم ها صحنه داره و بچه ها حتی گذری هم ببینن علت کارش اونه ... 

بعدم گفتی همسرت روی روابط زناشویی حساسه و شاید این وسطا از دستتون در رفته چیزی دیده یا متوجه شده

یه بررسی بکن 

محتوای گوشی خودت و همسرت هم نباید تحریک کننده باشع 

مثلا ف یلتر شکن روشنه یه تبلیغ صحنه دار میاد و ...

قبل خواب هم حتما دستشویی بره 

یکی دو ساعت قبل خواب هم اب و چایی و مایعات ندید