2777
2789
عنوان

دختر5سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 42 پست

بچه بودم همینجوری ک میگی خوابیده بودم دقیقا همین سن 

هیچ حسی نداشتم دقیق یادمه داشتم کارتون میدیدم 

عمه ی مذهبیم اومد کلی دادو بیداد اینطور نخواب و فلان

گفتم حتما ی چیزی هست میرفتم یواشکی اینکارو میکردم تا دیگه حسی ایجاد شد و ...

و تا همین سن درگیر خ ارض شدم و همش مقصر عمم هست و هرگز نمیبخشمش

همیشه به رفتاراتون در مقابل کودک فکر کنید بعد عکس العمل بدید

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه عروسک که واسش جذابه بخر فقط موقع خوابم بده بغل کنه که واسش تکراری نشه کم کم از سرش میفته

ما همیشه در حال عروسک خریدنیم. 

موقع خواب جرات نمیکنه اینجور بخوابه. 

وقتی تنها میشه اینجور میکنه

دختر من دوسالشه بااینکه هیج جاندید ولی خیلی خودشو میماله روبالش یامبل

سعی کن از سرش بندازی کارش خوب نیس این حس براش خوشاینده

مشغولش کن

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

والله پسر من اینجور بود رو شکم می‌خوابید و الآنم شده یازده ساله ولی باز هم اینکار رو می‌کنه صد بار گفتم شکم درد میشی و این اواخر دیگه آشکارا گفتم عزیزم اینکار رو کنی بعد ها اون قسمت دچار مشکل میشه و رشد نمیکنه در آینده بچه دار نمیشی و... به روانشناس هم بردم طرف گفت باباش باهاش صحبت کنه. 

عزیزم تپل نیست؟ من از بچگی تپل بودم یکمم شکم داشتم بعد اون پایین شکم وقتی دمر میخوابی انگار یچیز خال ...

نه لاغره. 

موقع خواب درست میخوابه. 

وقتی چشم منو دور میبینه میره قایم میشه اینکار میکنه

نه لاغره. موقع خواب درست میخوابه. وقتی چشم منو دور میبینه میره قایم میشه اینکار میکنه

حساسش کردی 

ولش کن یه مدت هیچی بهش نگو

از سرش میوفته 

ابجی منم همین سن و سال ها بود هی هرازگاهی میدیدیم دست میزنه به ناحیه خصوصیش 

حواسمون بود ولی به روش نیاوردیم

فراموش کرد

کنجکاون الان

نه دور از چشم من میکنه

چون هی بهش میگی نکن میگه بزار مامانم حواسش نیس انجام بدم کلا بیخیال باش تا از سرش بیوفته چون حساس تر میشه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

حواسشو پرت میکنم ناراخت میشه داد میزنه

نه عزیزم خب خوشش اومده تروخدا حواسشو پرت کن 

ببرش بیرون ببرش اب بازی نقاشی هرچی 

نزار خودشو بماله جایی 

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝