اینایی که زود ازدواج کردن خیلی بامزه سعی میکنن به عالم و آدم ثابت کنن که جلو ان و بقیه با این لایف استایل مجردی باید یه فکر جدی ای به حال خودشون بکنن))باشه عزیزم فهمیدیم که اصلا هم درد نداشت و پشیمون نیستی.
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای اینجا ک پره ینی بد تو مخنا میرم تاپیکاشونو میخونم بخودم امیدوار میشم همچین داغوناییم هستا
اره 🤫 نیان بخورنمون صلوات
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
قبلی ک بیام اینجا داشتم یه تاپیکو میخوندم یه دختره بود با عجز و ناله کفر میگفت ک خدا ایمانمو داری ازم میگیری این همه دعا کردم برا ازدواجم چی شد وای جررررر😂😂😂😂 نشستم کل تاپیکاشو خوندم همش همین محتوا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
همین که باشه فهمیدیم اصلا درد نداشت و...تیکه میشنون و از خودشون دفاع میکنن شما دیگه انصافا ولشون کنی ...
ولشون کنید چیه کار به ما نداشته باشن ماهم ولشون میکنیم والا یکی از همکارام توی 18 سالگی ازدواج کرد جز انگار مدال المپیک گرفت الانم بچه داره هعی میگه شما تازه دارین ازدواج میکنید خیلی از رندگی عقب هستین و.... !
پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
ولشون کنید چیه کار به ما نداشته باشن ماهم ولشون میکنیم والا یکی از همکارام توی 18 سالگی ازدواج کرد ج ...
فک کنم من ک ۳۰ ازدواج کردم و ۳۳ بچه اولمو میارم کلا از نظرش صفحات قبلم😂😂😂😂
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
چه بی ادب هرکس تو زندگیش یه مشکلی داره بیشعوری تمامه خندیدن به درد مردم
فضول خاستم خبرتون میکنم بی ادبم خودتی لابد خودتم از اینایی ک همچین محتوایی میزاری