2777
2789
عنوان

حق😂🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 93 پست
😂😂😂😂😂👍حقخدایی چی تو عقلتون میگذره زیر ۲۵ میرید خودتونو بدبخت میکنید

هعیی چی بگم😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از بچه های کلاسمون ۱۶ سالگی ازدواج کرد یه طوریییی غرور ورش داشت خداشاهده یه گوشه کلاس مینشست با ...

چطوری دختر شوهر کرده و راه دادن بین بقیه بچه ها . اینا باید برن بزرگسالان . اونجا همه مث خودشون شوهر دارن نمیشع پز داد دیگه😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من 18سالگی ازدواج کردم و اصلا اینطوری نیستم حتی از زود ازدواج کردن پشیمونشون میکنم همه که مثه هم نیس ...

خداراشکر خوشبخت هستین من چرا ناراحت باشم؟؟😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

چطوری دختر شوهر کرده و راه دادن بین بقیه بچه ها . اینا باید برن بزرگسالان . اونجا همه مث خودشون شوهر ...

نمیدونم والا تو کار مدرسمون موندم اون سال خلاصه که سم متحرکی بود روحیمون شاد شد 😂

واقعا ۲۴ سالته؟؟حتما همین حرفارو ازتون میشنون که میگن

بله چه حرفایی؟؟

نمیدونم والا تو کار مدرسمون موندم اون سال خلاصه که سم متحرکی بود روحیمون شاد شد 😂

خودش نمیدونسته چقد مضحک بوده ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

هعیی چی بگم😂😂

ببین حالا بعضیا دست خودشون نیست زوری میدنشون ولی اونایی ک خودشونو پاره میکنن ازدواج کنن بدبختن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکی از بچه های کلاسمون ۱۶ سالگی ازدواج کرد یه طوریییی غرور ورش داشت خداشاهده یه گوشه کلاس مینشست با ...

هعییی اینا اخه جز افتخارات خودشون میدونن اینا رو انقدر کم ارزش هستن البته بعضی هاشون

ببین حالا بعضیا دست خودشون نیست زوری میدنشون ولی اونایی ک خودشونو پاره میکنن ازدواج کنن بدبختن

دقیقااا 

هیچوقت حس خوبی به دخترایی که خودشون …ر میدن برا شوهر کردن نداشتم جدی میگم .. نا خودآگاه وایب بد میده 

هیچوقت حس خوبی به دخترایی که خودشون …ر میدن برا شوهر کردن نداشتم جدی میگم .. نا خودآگاه وایب بد میده

وای اینجا ک پره ینی بد تو مخنا میرم تاپیکاشونو میخونم بخودم امیدوار میشم همچین داغوناییم هستا 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

2790
2778
2791
2779
2792