2777
2789
عنوان

حق😂🤝

633 بازدید | 93 پست

اینایی که زود ازدواج کردن خیلی بامزه سعی می‌کنن به عالم و آدم ثابت کنن که جلو ان و بقیه با این لایف استایل مجردی باید یه فکر جدی ای به حال خودشون بکنن))باشه عزیزم فهمیدیم که اصلا هم درد نداشت و پشیمون نیستی.

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂👍

حق

خدایی چی تو عقلتون میگذره زیر ۲۵ میرید خودتونو بدبخت میکنید

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من هرکیو دیدم ازدواج کرده از متاهلی میناله هرکیم دیدم مجرده از مجردی میناله اقا پس ما از کی باید درس ...

ازدواج بالای 25 خوبه😂✅

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پشیمونن بابا همشون

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

درد که نداره.ولی چرا پشیمون بشه الان.الان رو ابراست.حالش عالیه.صبر کن چند سال دیگه

به قول این اهنگه الان داغی نمیدونی چی سرت اومده😂

بستگی داره شاید اون کیس خوبه رو ک بخوای ک‌همه جوره تایپته الان بیاد بعد بالای بیست پنج داغونش بیاد

هیچ وقت نباید اینطوری فکر کنی هرگز زیر 25 ازدواج نکن پشیمون میشی از مجردی ات کیف نکردی زود وارد مشکلات شدی 

یکی از بچه های کلاسمون ۱۶ سالگی ازدواج کرد یه طوریییی غرور ورش داشت خداشاهده یه گوشه کلاس مینشست با هیچکی حرف نمیزد ناخنای کاشت شدشو میذاشت روهم به همه چش غره میرفت🤣

من18 ازدواج کردم ولی همچین تفکری ندارمهرکس در جایگاه خودش محترمه عشقم

حالا تعداد مثل شما خیلی کمه متاسفانه عزیزم بیشترا فکر میکنن جز افتخارات شون هست🫠

2790
2778
2791
2779
2792