2777
2789
عنوان

حق😂🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 93 پست
میدونی انقدر دوست دارم دغدغه الان مثل اینا بود😂😂😂

اره دقیقا منم ب همین منظور میخونم ک امیدوار شم تباه تر از منم هست😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی دیگه شما کلا از جهان عقب هستید خانممم خودتون اطلاع ندارید🤣

نمیدونستم دنیا انقد رو دور تند بوده و ما خبرنداشتیم😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فضول خاستم خبرتون میکنم بی ادبم خودتی لابد خودتم از اینایی ک همچین محتوایی میزاری

ولش کن بابا معلوم الحال هست😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اره دقیقا منم ب همین منظور میخونم ک امیدوار شم تباه تر از منم هست😂😂😂

🤣🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نمیدونستم دنیا انقد رو دور تند بوده و ما خبرنداشتیم😂😂😂

دقیقاا😂

منم زود ازدواج کردم

ولی دنبال همچین چیزایی نبودم

حالا شما چرا سعی میکنی ثابت کنی به بقیه بد گذشته؟

همو رها کنید عزیزان هرکس یجور راحته

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولش کن بابا معلوم الحال هست😂

متولد ۸۵😂😂😂

منم زود ازدواج کردمولی دنبال همچین چیزایی نبودمحالا شما چرا سعی میکنی ثابت کنی به بقیه بد گذشته؟همو ...

من کجا سعی کردم بگم بد گذشته؟؟

انشالله خوشبخت باشن به ما هم کاری نداشته باشن

متولد ۸۵😂😂😂

دیدم 19 سالشه داره نصحیت میکنه بچم🤣

والا من ۱۹ سالگی ازدواج کردم الآنم ۴۱ سالمه همیشه و همه جا هم گفتم لطفاً خواهشاً عاجزانه ازتون خواهش میکنم زود ازدواج نکنید 😅😅اصلا دلتون نمبخواد درس بخونید ؟باشه نخونید ولی وارد اجتماع بشید با آدما رفت و آمد کنید تا پخته بشید 

از دبیرستان وارد خونه ی شوهر شدن خریت محضه

یکی از بچه های کلاسمون ۱۶ سالگی ازدواج کرد یه طوریییی غرور ورش داشت خداشاهده یه گوشه کلاس مینشست با ...

گیر نمیدن ناخن بکارم؟

زمان ما اگه ناخنمون یه میلی بلند میشد ناخنگیر میدادن میگفتن بچینشون

تازه اگه کسی ازدواج میکرد میگفتن برو شبانه

چه روشن فکر شدن دبیرا

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم هیچوقت به هیچکس توصیه یا نصیحتی راجبه ازدواج نکردم خودمم پشیمون نبودم ، چون ...

کاش همه مثل شما بودن👏🤍

فضول خاستم خبرتون میکنم بی ادبم خودتی لابد خودتم از اینایی ک همچین محتوایی میزاری

فعلا که اونی که به فوضولیش اعتراف کرده جناب عالی هستید

خداروشکر متولد ۸۵ هستم ولی عقلم قد میده به مردم نخندم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

🎀😶

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز