2777
2789
عنوان

بچم یک ماهشه وزن نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 58 پست
من به یکی از بچه هام میدادم اره وزن میدهولی لزوما برای وزن گیری نیست برای جلوگیری از آلرژی هست تنها ...

دکترا ک هیچی حالیشون نیست 

من چندبار پرسیدم ببینم رفلاکس پنهان داره همشون میگن نه ولی حتی معاینه نمیکنن

الان سه بار شیرشو عوض کردم بازم عوض کنم بد نیست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا ک هیچی حالیشون نیست من چندبار پرسیدم ببینم رفلاکس پنهان داره همشون میگن نه ولی حتی معاینه نمیک ...

ببین من واقعا تخصصی ندارم تو این زمینه ولی من خودمم چون دوقلو داشتم چندبار شیرخشک عوض کردم

مخصوصا برای اونیکه آلرژی داشت

دکتر به من گفته بود همه ی شیرخشکا تقریبا یکی هستن چون بر اساس یه پایه نرمال تولید میشن

حالا باز امروز که میخوای ببری پیش دکتر بهش بگو

بنظر من اگر آلرژی نداره ، شیرخشک مخصوص نوزادان نارس بهترین گزینه است برای وزن دهی

با همون ترازو بکش بد نیستبالاخره یکم بالاتر بره متوجه میشی اشکال نداره دقیق نیستفقط بعد از اینکه عوض ...

دیشب انقدر بد ارومی کرد تا صبح نخوابید انگار کولیک داشت خودمم حس میکنم رفلاکس پنهان هم داره

ببین من واقعا تخصصی ندارم تو این زمینه ولی من خودمم چون دوقلو داشتم چندبار شیرخشک عوض کردممخصوصا برا ...

از کجا معلوم میشه الرژی داره یا نه ؟ بچه شما چه علائمی داشت ؟

دیشب انقدر بد ارومی کرد تا صبح نخوابید انگار کولیک داشت خودمم حس میکنم رفلاکس پنهان هم داره

یه پشنهاد دیگه ام دارم ؛ اگر میتونی شیشه شیر heorshi بگیر

بنظر من رو دست این شیشه شیر نیست .

برای بچت که میگی رفلاکس یا کولیک داره خیلی کمک کننده است .

یعنی حساسیت به پروتئین گاوی داره ؟

برای منم تنها علائمش همین بود

دونه های ریز قرمز اول از صورت شروع شد بعد کم کم اومد روی بدنش

دکتر بردم هم کرم داد هم گفت حتما اپتامیل بده

بله وزن میگیره ، چون پروتئین هدرولیز داره جذب خیلی راحت تره

درکل نگران نباش هنوز نی نی خیلی کوچولوعه

ایشالا روی روال بیوفته وزنش هم اوکی میشه