2777
2789
عنوان

خواستگاری

399 بازدید | 28 پست

سلا دوستان قراره از شهرستان برام خواستگار بیاد منتها چون پسر دایی بابام فوت کرده و چهلمش نگذشته میخواستم ببینم شکلات و شیرینی بذاریم یانه و این که تدارک نهار ببینیم و بگیم برا نهار بیان

شیرینی و شکلات و پذیرایی اره حتما

ولی ناهار چرا؟

اگر موقع ناهار می‌رسند باید بذارید

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه غذا درست نکنیم چطوری پذارایی کنیم باید از قبل غذا درست بشه

خب بستکی داره ساعت چند میان ساعت چند میرند؟

باید شیرینی و میوه که حتما باشه

هوا هم گرمه شربت بهتر از چاییه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اخه صب میرسن این جا یعنی نگم برا نهار بیان ،تعارفم نکنم

چرا اگه از راه دور میان باید تعارف بزنید. بعید میدونم بمونن حتما رستورانی چیزی میرن اما شما آمادگیشو داشته باشین براشون سفارش بدین. اتفاقا خوبه ببینن اهل رستوران و اینا هستین 

خواستگاری از راه دور  هست پس باید تدارک ناهار ببینید و بهشون زنگ بزنید بگید تشریف بیارید ناهار تدراک دیدیم!

حتی اگه نیان هم و بزارن عصر بیان، شما باید عقلتون برسه و برای شام نگهشون دارید. چون زشته آبروی خودتون میره اگه حداقل یک وعده دعوت نکنید مهمون راه دور رو. و اینکه شیرینی نمیخواد چون اونا میارن. شما شکلات بزار فقط