سلا دوستان قراره از شهرستان برام خواستگار بیاد منتها چون پسر دایی بابام فوت کرده و چهلمش نگذشته میخواستم ببینم شکلات و شیرینی بذاریم یانه و این که تدارک نهار ببینیم و بگیم برا نهار بیان
عزیزم این حرفها هیچ مبنای شرعی و اخلاقی نداره و فقط عرف خرافاتی هستن
ناهار اگه کسیو نزدیک تو شهرتون ندارن قطعا باید بگین بیان غذا و توالت و نماز و .... و زشته برن رستوران
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
عزیزم این حرفها هیچ مبنای شرعی و اخلاقی نداره و فقط عرف خرافاتی هستنناهار اگه کسیو نزدیک تو شهرتون ن ...
فقط خبرشو بده که کاربرا خیلی فضولن یه وقت نترکن از فضولی اگر نه من که خیلی باکلاسم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .