2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 28 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب بستکی داره ساعت چند میان ساعت چند میرند؟باید شیرینی و میوه که حتما باشههوا هم گرمه شربت بهتر از چ ...

نه شیرینی لازم نیست چون اونا میارن. میوه ، شکلات، شربت یا چای کافیه. 

خدا وکیلی ی سفره پهن کردیم دهن همشون باز موندفکر کنم برای همین ترسیدن دنبالش رو نگرفتن گفتن اینا خیل ...

نه شاید ایرادی دیدن که‌نپسندیدن ربطی نداره به پر خرجی

اتفاقا ادم باید خوشحال بشه وقتی براش بریز یپاش میکنن

نه شیرینی لازم نیست چون اونا میارن. میوه ، شکلات، شربت یا چای کافیه.

🤨🤦🏻

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم این حرفها هیچ مبنای شرعی و اخلاقی نداره و فقط عرف خرافاتی هستن

ناهار اگه کسیو نزدیک تو شهرتون ندارن قطعا باید بگین بیان غذا و توالت و نماز و .... و زشته برن رستوران 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم این حرفها هیچ مبنای شرعی و اخلاقی نداره و فقط عرف خرافاتی هستنناهار اگه کسیو نزدیک تو شهرتون ن ...

فقط خبرشو بده که کاربرا خیلی فضولن یه وقت نترکن از فضولی اگر نه من که خیلی باکلاسم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .