2777
2789
عنوان

مادر شوهر

360 بازدید | 47 پست

دوستان راهنمایی کنین من تو عقدم میرم خونه مادر شوهرم پذیرایی نمیکنه توقع داره خودمون چایی بیاریم میوه بیاریم 

شما باشین چیکار میکنین یه بار خونشون بودم مهمون اومد قبل اینک بیام بشینم برا همه چایی برده بود پدرشوهرم منکه رفتم مادر شوهرم گف برا خودت چایی میریختی گفتم باشه مرسی چند بار رفت تو آشپزخونه اومد نریخت این مسئله رو شوهرم باهاش مطرح کرده که کارت بده ولی بی فایدست میگه مدیونی فک کنی مهمونی خودت باید چایی بیاری بگی ناهار چی درست کنیم من اصلا اینجوری نمی‌پسندم خونوادمم اینجوری نبودن چیکار کنم؟

زیاد نرو خونشون از الان حسابت نمیکنن وای به حال بعدها 

دیر به دیر برو رسمی بشین جم نخور من هنوز که هنوزه بعد چندسال دعوتم میکنن میرم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرت ازاون دسته آدماست که دوست نداره جلوت خم و راست بشه یعنی میخواد بگه وظیفه خودتو که کارکنی رفت و آمدت کنترل کن و بخودت احترام بزار وگرنه تا آخرباید کلفتی کنی

من نزدیک چهارساله ازدواج‌کردم هنوز مثل مهمون برخوردمیکنم

بهشون گفتم اگه خاستین بیاین خونمون ازیک‌ساعت دوساعت قبل خبربدین

خودمونم میخایم بریم ازقبلش زنگ میزنم حتمااا

سر یخچال وکابینتا اصلانمیرم جای هیچ کدوم ازوسایلو ظرفاشونم نمیدونم تنهاکاری ک‌میکنم بعصی وقتا ظرف میشورم دلم میخاد همیشه مثل مهمون بمونم

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

هفته ای یکبار خوبه؟شب بمونم؟

دوهفته ای چند ساعت اصلا شب نمون به هیچ وجه بی ارزش میشی عزیزم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...