2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته ای یه بار ولی شب می‌خوابم

اولا دیگه نخواب

مگه مسافرته؟

دیگه اصلا نخواب

دوما همون هفته ای یکبار برو ازشامساعت ۷ونیم ایناتا ۱۱ونیم

اگه شام درست نمیکنه

بعدشام ۹ونیم تا۱۱ونیم برو سر زدنی

اولا دیگه نخوابمگه مسافرته؟دیگه اصلا نخوابدوما همون هفته ای یکبار برو ازشامساعت ۷ونیم ایناتا ۱۱ونیما ...

مرسیی که راهنماییم کردی کلا همیشه حالت حق به جانب و پررو دارن در همه موارد ن تنها پذیرایی چیزی که خونواده خودم اصلا ندیدم اینارو هم مادرشوهر و هم پدر شوهرم:)همه عروساشون دعوا کردن باهاشون تعریفاشو شنیدم یعنی مشکل از من نیست

مرسیی که راهنماییم کردی کلا همیشه حالت حق به جانب و پررو دارن در همه موارد ن تنها پذیرایی چیزی که خو ...

هرکاری کنی ک راضی نگهشون داری یجا میفهمی دستو پای بیخود زدی‌.

خیلیم اگاه هستن ب کارایی ک میکنن..

توفقط سعی کن رابطتت باهمسرتو خوب نگه داری 

و رابطتت با اونارو محدود کنی‌.

به همسرت زیاد احترام بزار

بابت خوبی هاش حتی چیزای بدیهی یا چیزایی ک وظیفشه ازش تشکرکن

بهش حس اقتداربده 

بدیشونو جلوش نگو 

ولی محکم سرتصمیمی ک میگیری باش

هرهفته برو.کوتا سر بزن. بامحبت و بااحترام رفتار کن ولی صمیمی نشو

دیدی بیشعورن تایمشو کمتر کن فاصله رو بیشتر

هرکاری کنی ک راضی نگهشون داری یجا میفهمی دستو پای بیخود زدی‌.خیلیم اگاه هستن ب کارایی ک میکنن..توفقط ...

شوهرم صد در صد می‌پرسه چرا نمیای بگم بخاطر بی احترامی؟البته ک همیشه گفتم و میدونه

اکثر مادر شوهرت همینن از عروس پذیرایی نمیکنن خوب تو انتظار داری اون برات چایی بیاره میوه بیاره غذا ...

کی میگه وجود ندارد عزیزم من تو فامیل خودم همه برای عروساشون همه اینکاراو میکنن

نمی‌دونم چی بهت بگم عزیزم ❤️ 

ولی من یه چیزی فهمیدم ۸۰پرصد نینی سایتی ها زندگی ندارن چجوری میتونی برای زندگیت اینجا راهنمایی بخوای واقعا نمیدونی خدا به آدم عقل داده یکم فکر کن ببین چی خوبه چی بد ......خواهش میکنم ناراحت نشو ولی گوش شوهرتون پر نکنین مادرت اینجوری مادرت اونجوره به نظرم آخرش شما بده میشی یه استکان چای ریختن برای خودت شخصیت کم یا زیاد نمیکنه تو فقط باید احترام بزاری یکم زیاد خودمونی صحبت نکنی همین نیازی نمی‌بینم کار نکنی اونم برای خودت بهتره یکم بیشتر راجب موضوع فکر کنی از اونجایی هم که گفتی خانواده تو فرق میکنن صددرصد همه مثل هم نیستند گلم حالا خانواده شو چون بیشتر میفهمند دلیل نمیشه همه فهمیده باشن 

هرکاری کنی ک راضی نگهشون داری یجا میفهمی دستو پای بیخود زدی‌.خیلیم اگاه هستن ب کارایی ک میکنن..توفقط ...

اره خود شوهرم گفت مامانم گفته کارامون از قصد نیست ولی مگه میشه اینهمه بی احترامی اتفاقی باشه لجبازی می‌کنه میدونی خیلی بده که فهمیدن من از این قضیه ناراحتم یه جور نقطه ضعف دادم دستشون و اخلاقش جوریهدهمش بخاد بگه تو مهمون نیستی با رفتارش نشون بده 

شوهرم صد در صد می‌پرسه چرا نمیای بگم بخاطر بی احترامی؟البته ک همیشه گفتم و میدونه

بگو من بخاطر اینکه خانواده ی تو هستن براشون خیلی احترام قائلم.

دلمم نمیخواد بینمون هیچ وقت ناراحتی پیش بیاد.

الانم دلم نمیخواد بدشونو به تو بگم کلا ک ادمای بدی نیستن. من دویت ندارم وقتی ۱روز میرم پیششون یه برخوردایی کنن ی حرفایی بزنن ک حس کنم بیشتر منو به چشم کارگرشون میبینن نه عروسشون

ک احساس کنم زورشون میاد یه چایی بهم تعارف کنن.

هم دوست دارم باهاشون در ارتباط باشم

هم دوست دارم این مسائل باعث کدورت نشه بالاخره اونام مدل زندگیصون اینه نمیتونم مجبورشون کنم عوضش کنن

خودم کمتر میرم

ک هم به احترام تو رفت و امدمو داشته باشم

هم احترام خودم حفظ بشه

اره خود شوهرم گفت مامانم گفته کارامون از قصد نیست ولی مگه میشه اینهمه بی احترامی اتفاقی باشه لجبازی ...

این مادر شوهر هر گله و ......کنی  فکر نکنم ازت پذیرایی کنه .بعضیا پذیرایی از عروس را عیب می‌دونن. ما هم یه بنده خدایی داریم مشابه مادر شوهرت چنان منم منم می‌کنه که اینجا خونه خودت هست و درست کن و بخور..... همه ش چرته. اصلا من ندیدم عروسهاش سر یخچال و کابینت برن. هیچ نوع پذیرایی نمیکنه حتی من دیدم جلو بقیه مهمونها بشقاب میوه گذاشت جلو عروس نه. عروسهاش هم تا جایی که می‌دونم حتی سالی یه بار هم برای شام و نهار نمی‌رن در حد سر زدن نیم ساعتی. ولی میاد برای ما تعریف می‌کنه چنان که اگر ندیده بودم باور میکردم.