2777
2789
عنوان

یه انگشتر سبک طلا خریدم رفیقم کلی خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست
اتفاقا کار خوبی میکنی انگشترای یک گرمی بخر ازدواج کردی بده مامانت هر مراسم کوچیک و بزرگ ک شد بهت کاد ...

افرین دقیقا🥲🥲دیگه بنده خداها همین جهازم بدن توی این گرونی کلیه

خودم یه النگو تکپوش خریدم ک همینو سر عقد بهم بدن

حالا حرف بقیه برات مهم نباشه کاری که میبینی برای آینده ت خوبه رو ادامه بده ،حتما موفق میشی این خنده ...

اتفاقا من از این خنده ها و حسادت ها بیشتر انگیزه میگیرم میفهمم کارم درست بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین دقیقا🥲🥲دیگه بنده خداها همین جهازم بدن توی این گرونی کلیهخودم یه النگو تکپوش خریدم ک همینو سر ...

ایولللل بهت افتخار میکنم 

چیز لق دوستت 

تک پوشت چن گرمه😁

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
ایولللل بهت افتخار میکنم چیز لق دوستت تک پوشت چن گرمه😁

قربونت برم .تقریبا ۸ گرمه🫠

حالا من یبار به همین رفیق عنم گفتم من برا جهازم بخانوادم فشار نمیارن هرچی تونستن بذارن ... توی بحث بهم میگف اره برو از مسجدو خیریه جهزیه بگیر خانوادت ک بهت نمیدن😐😐

قربونت برم .تقریبا ۸ گرمه🫠حالا من یبار به همین رفیق عنم گفتم من برا جهازم بخانوادم فشار نمیارن هرچی ...

چقدر عوضی 

اتفاقا من ی دوست داشتم ک حیف دوست آدم بهش بگه 

دوبار منو برد کافه برام کادو خرید منم ی بار خودشو خواهرشو بردم کافه کادو دادم دقیقا ب قیمت کادوی اون کادو خریدم 

روز معلم هم برام ی گل خرید بعد چن وقت شوهرش پیام داد ک پول کادو ها و کافه هایی ک رفتیم رو بفرست😑😑 گفتم چقدر میشه؟ گفت ی تومن 

تازه ۲ سال پیش گفت ی تومن 

بماند ک چقدررر فحش ناموسی ب خودمو خانوادم داد خدا لعنتش کنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
قربونت برم .تقریبا ۸ گرمه🫠حالا من یبار به همین رفیق عنم گفتم من برا جهازم بخانوادم فشار نمیارن هرچی ...

انشاالله پولاتو جمع کن کم کم جهاز هم بخر بزار کنار هول هولکی نمیشه همه چیو خرید 

واقعا دست مریزاد ب خانوادت با تربیت چنین دختری 

چقدر عوضی اتفاقا من ی دوست داشتم ک حیف دوست آدم بهش بگه دوبار منو برد کافه برام کادو خرید منم ی بار ...

واااااا یعنی چی😐😐من بودم کادوها رو ک نمیدادم هیچ بهش میگفتم بابت فحاشی ازت شکایت میکنم و حتی شاید اینکارم میکردم😐😐😐

انشاالله پولاتو جمع کن کم کم جهاز هم بخر بزار کنار هول هولکی نمیشه همه چیو خرید واقعا دست مریزاد ب خ ...

مرسی عزیزم🩷🩷

جهازو میترسم بخرم قدیمی بشه یا بعدها چیز جدیدتر بیاد 

باز طلا ارزش پولت حفظ میشه میفروشی میخری

حالا همین دوستم ک به جهازش مینازید ساااال اول زندگی به کتک کاری و قهر و دعوا رسیدن ، مامانشم بهش خواستی طلاق بگیری قیدمارو بزن 

واااااا یعنی چی😐😐من بودم کادوها رو ک نمیدادم هیچ بهش میگفتم بابت فحاشی ازت شکایت میکنم و حتی شاید ...

خودم معلمم نخواستم وجهم خراب بشه وگرنه شکایت ب ذهنم رسید  

مرسی عزیزم🩷🩷جهازو میترسم بخرم قدیمی بشه یا بعدها چیز جدیدتر بیاد باز طلا ارزش پولت حفظ میشه میفروش ...

طبل تو خالی صداش زیاده همون به‌هر باهاش کات کردیم فقط دیکه برنگردی سمتش