2777
2789
عنوان

یه انگشتر سبک طلا خریدم رفیقم کلی خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست
😂😂😂میگفتی همینو من تونستم خریدم تواونم نمیتونی بخرم

خودش میره با پولای شوهرش میخره میگه رفتم ست خریدم

گفتم اون با پولای شوهرته منت یکی دیگ باهاته ولی من با کارکرد خودم خریدم.لال شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا یه گرم کلی اجرت و مالیات و ... میدی که به جای اینکار برنامه مفید نصب کن ثبت نام کن بعد اونجا سها ...

من همین یه گرمم‌تا وقتی پول دستمه بخرم ۳ ماه دیگ چند برابر پول اجرتش سود میکنم توی این مملکت

یه سوالوقتی انقدر جفتتون از هم بدون میاد چرا هنوز دوستید؟

حالا کی گفته من ازش بدم میاد ؟ من خییلی دوسش داشتم این حسادتاش باعث شده متنفر بشم و در اخر قطع ارتباط کردم

اتفاقا الان مده چند تا نازک میگیرن هر کدوم واسه یه انگشت.کار خوبی کردی مبارکت باشه اونم الان مشکلات ...

ببین حسودی کردن اگه توی دلت باشه و به زبون نیاری مشکلی نیس ولی وقتی حسادتو با زبون و تخریب نشون میدی ادم‌ خطرناکی میشی

نگفتی ولی از جملاتت معلوم بود.قطع ارتباط کردی که چه بهتر

این قبل این داستانا حتی بخاطر دوس پسرش با من قطع رابطه کرد وقتی کات کرد دوباره برگشت من خیلی بخشیدمش در حدی ک فقط دلم میسوخت باهاش بودم ولی دیگ یجا صبرم تموم شد

وقیقا منم پارسال یه انگشتر مینیمال گرفتم خیلی ظریف بود دوستم دید خندیدمن از پارسال تا الان روی همون ...

این خنده ها از روی حسادته مخصوصا وقتی چیز باارزشی میخری حالا هر چقدر کم

من‌خودم رفیقام بدلیجات میخرم کلی تعریف و تمجید میکنم اینا حسادتشونو با خنده نشون میدن،حالا همون انگشترو به رفیقت میدادی از خوشحالی شب خوابش نمیبرد 😂

اتفاقا کار خوبی میکنی انگشترای یک گرمی بخر ازدواج کردی بده مامانت هر مراسم کوچیک و بزرگ ک شد بهت کادو بده پیش خانواده شوهر سرفراز بشین

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
والا چی بگم امیدوارم هر چی به صلاح همه مردمه پیش بیاد اگه طلا پایین میاد همه کالاها پایین بیاد که مل ...

اره واقعا منم راضیم بشه ۲ تومن اصلا ولی بقیه چیزا ارزون بشه