2777
2789
عنوان

از وقتی شوهرم با ی زنه حرف زده ❌

269 بازدید | 21 پست

از وقتی حرف زده به قول خودش خیانت نبوده درد دل های اون زنه بود ک آشنا بوده از شوهرم سو استفاده کرده .... تو تاپیک قبلیم گفتم ... من دلسرد شدم از زندگیم از خونه ام از شوهرم حالم از همه چی بهم میخوره دلم نمیخواد حتی سرم رو ی بالشت بزارم باهاش حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم دلم نمیخواد ببینمش خونه بابام نشستم الان بچم ۷ ماهش داغونم از احاظ روحی عقلم از دست دادم خودمو تو آییینه دوست ندارم نمیدونم فقط میدونم دیگ هیچی عین قبل نمیشه خدایا چیکار کنم شما چی میگید بخدا نابودم تو این چند وقت ۳ ۴ کیلو کم کردم حتی غذا نمیتونم بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو جمع کن خودتو 

یا تمومش کن یا برو مثل آدم به زندگیت و بچت برس

من خیانت جنسی هم دیدم اما کنار اومدم توام میتونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

پاشو جمع کن خودتو یا تمومش کن یا برو مثل آدم به زندگیت و بچت برسمن خیانت جنسی هم دیدم اما کنار اومدم ...

نمیخوام قضاوتت کنم ولی چجوری تونستی با خیانت ج مسی کنار بیای ؟؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
پاشو جمع کن خودتو یا تمومش کن یا برو مثل آدم به زندگیت و بچت برسمن خیانت جنسی هم دیدم اما کنار اومدم ...

ا خودت چیزی هم مونده؟ چطوری نجات پیدا کردی من نمینونم ن برگردم ن ببخشم ن زندگی کنم حتی نمیتونم به بچم برسم چ راحت میگی

نمیخوام قضاوتت کنم ولی چجوری تونستی با خیانت ج مسی کنار بیای ؟؟؟؟؟

چون پشتوانه نداشتم و نشد

الآنم فقط بخاطر بچم نفس میکشم 

چقد سخته واقعا چیبگم باید زمان حلش کنه.حالا اگ میخوای زهرچشم بدی باهاش سنگین باش ولی اگ خیلی ابراز پ ...

پشیمونی ؟! عین سگ پشیمون هرروز زنگ میزنه گریه میکنه اما من دیگ نمخوامش

پشیمونی ؟! عین سگ پشیمون هرروز زنگ میزنه گریه میکنه اما من دیگ نمخوامش

واقعا دوران سختیو داری طی میکنی مخصوصا ک زیر یسال هم هس زایمان کردی

خدا ب دلت صبربده از پسش برمیای عزیزم زیادی جوش نزن

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
ا خودت چیزی هم مونده؟ چطوری نجات پیدا کردی من نمینونم ن برگردم ن ببخشم ن زندگی کنم حتی نمیتونم به بچ ...

گفتنش راحته ولی سخت گذشت بهم 

چاره چی بود وقتی کسیو نداشته باشی مجبوری بمونی 

از خودمم چیزی که در ظاهر خیلی خوب مونده بقول شوهرم برق میزنم اما باطن نه متلاشی ام

سلاماگه ناراحتت نمیکنم میشه باهم حرف بزنیم؟

سلام حرفی بود همینجا می‌زنیم من حرفی واسه گفتن در خصوصی ندارم