2777
2789
عنوان

شوهرم عامل تمام مشکلاتمه

634 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

من۲۰سالی میشه که یه ازدواج احمقانه دارم اون موقع۲۵ سالش بود اما روحیاتش مثل پیرمردای۹۰ساله بود منم ۱ه۹سالم بود هیلی ناز وترکه ای وپر انرژی وشوخ وشنگ بودم الانم نزدیک۴۰سالمه گاهی شلوغ کاری میکنم وبگو بخند وکلا جایی برم با جوونای۲۰سال یا نوجوونها دوست میشم  اما اون روحیه ی شاد وپر انرژیم رو شوهرم نابود کرده افسرده وچاق شدم فقط برای کارهای ضروری از خونه میرم بیرون ۹۰درصد وقتم رو یا تو رختخوابم یا تو گوشی ....

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

جالبه تو اون ۹۰ درصد اعتراضی نداره اما اگر در ماه یه نصفه روز حالم خوب باشه بخندم یا با خودش یا بچه هام شوخی کنم یا آهنگ بزارم میزنه تو پرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه تو اون ۹۰ درصد اعتراضی نداره اما اگر در ماه یه نصفه روز حالم خوب باشه بخندم یا با خودش یا بچه ...

لعنت ب همه مردا

خودتو ازش بکش بیرون بخاطر خودت بلند شو رژیم بگیر و بیرون برو لذت ببر

از اول جوونی منو افسرده میخواست بخدا انقدر ازش سر بودم وهستم که خدا میدونه با این حال خیلی تلاش میکردم یه ذره دست از زهر کردن زندگی بکشه اما۲۰ ساله اون همون زهره اما من عوض شدم شدم یه زن چاق وساکت وافسرده

لعنت ب همه مرداخودتو ازش بکش بیرون بخاطر خودت بلند شو رژیم بگیر و بیرون برو لذت ببر

چند بار رژیم گرفتم ۱۲کیلو اضافه وزن دارم تا۶ کیلو هم کم کردم اما هر بار طوری اعصابمو خورد کرده یا تو پرم زده ول کردم کلا انگیزه ی هر کاری رو ازم میگیره حرکاتش خیلی دلم برای بچه هام میسوزه دقیقا عین یه زندان بانه

حالا شوهر من یک درجه ازرشوهر تو بهتره میخام خفش کنمحق داری بخدا

خیلی دلم گرفته شوهر من فقط دست بزن نداره که رفتار واعمالش از صد تا کتک زدن بدتره وگرنه بداخلاق تر ازش ندیدم خیلی پیش خانوادم خارم کرده کاش میتونستم برم جایی که هیچ وقت نبینمش

خیلی دلم گرفته شوهر من فقط دست بزن نداره که رفتار واعمالش از صد تا کتک زدن بدتره وگرنه بداخلاق تر از ...

منم امروز مثل احساس تو داشتم

شوهرم میخاستم با چنگال از سیب کیک بدم یکم ب بچه ۹ماهم 

چون خیلی نگا میکرد بچم

بردم سمت دهن بچه

شوهرم بچه بغلش نشسته بود دوبار بچه رو کشید عقب

ک ندم

میگفت دهنش زخم میشه

خیلی کم آوردم جلوخواهرم گفتم من با چنگال بهش میدم گاهی

شوهرم کفت تو همه کار میکنی

خلاصه دعوامون شد و خواهرم نیومده رفت 

حالم از شوهرم ک همیشه طرف بچست بهم میخوره

منم امروز مثل احساس تو داشتمشوهرم میخاستم با چنگال از سیب کیک بدم یکم ب بچه ۹ماهم چون خیلی نگا میکرد ...

بنده ی خدا اینا بهونست که بزنه تو پرت ازت ایراد بگیره وگرنه شده دایه ی مهربان تر از مادر یه مادر هر چقدرم بی تحربه باشه از پدر بهتر میدونه چی برای بچه خطرناکه یا مضره....

بنده ی خدا اینا بهونست که بزنه تو پرت ازت ایراد بگیره وگرنه شده دایه ی مهربان تر از مادر یه مادر هر ...

حالم ازش بهم میخوره میخام کلا باهاش حرف نزنم 

نمیدونم چرا باید اینقد رو بچه حساس باشه 

حالم ازش بهم میخوره میخام کلا باهاش حرف نزنم نمیدونم چرا باید اینقد رو بچه حساس باشه

بخدا نمیخوام تحریکت کنم شایدم بچه ی اولتونه حساسه اما من طبق تجربه ی خودم میگم چون شوهرم وخانوادش سطحشون بی نهایت ازما پایین بود خودشم از ظاهر وقد وهمه چی از من پایین تر بود خیلی ازم ایراد میگرفت اول نمیفهمیدم بعد که اعتماد به نفسم رو گرفت وافسرده وگوشه گیر شدم فهمیدم هدفش چی بود