2777
2789
عنوان

کاهش وزن

73 بازدید | 13 پست

از دست خودم ناراحتم چند سال پیش لیپو کردم لاغر هم شدم اما باز الان چاق دارم میشم تصمیممو گرفتم شام دیگه نمیخورم هر راهی هم بگید رفتم از قرص بگیر تا ژل چربیسوز و انزیم و کالری شماری و فستینگ و ،،،،

چندکیلویی و قدت چنده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا کالری شماری درسته.برای کاهش وزن شما باید نقصان کالری داشته باشی.کالری کمتری از آنچه نیازه بدنته بخوری.شام نخوردن فایده ندارد.فقط کاهش کالری. خوردن کالری های مفید خصوصا پروتیین و فیبر.و ورزش هم هوازی هم وزنه

و صبوری.حداقل شما ۶ماه اینارو رعایت کن بعد نتیجه رو ببین

۸۰قدم 170

۷۰ خوبه برات

سه ماه رژیم بگیر درست میشه نگران نباش

ورزشم بکن در کنارش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ورزش دیگه نمیرم عزیزم باشگاه رفتم خسته شدم کلا خیلی با اراده نیستم

خودت تو خونه ورزش کن

برای ساق پات مثلا پاشنه پنجه برو راحتم هست

برای باسن اسکات بزن 

دمبل بخر برای بازوهات کراس آور بزن و شنا سوئدی(دستتو به دیوار بگیر که اذیت نشی)

پلانک برای شکم

پروانه برای پهلو 

روزی نیم ساعت خودت ورزش کن

رژیمتم بگیر

کمتر بخور ولی همه چیز بخور