2821
2789
عنوان

کاهش وزن

80 بازدید | 13 پست

از دست خودم ناراحتم چند سال پیش لیپو کردم لاغر هم شدم اما باز الان چاق دارم میشم تصمیممو گرفتم شام دیگه نمیخورم هر راهی هم بگید رفتم از قرص بگیر تا ژل چربیسوز و انزیم و کالری شماری و فستینگ و ،،،،

چندکیلویی و قدت چنده

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا کالری شماری درسته.برای کاهش وزن شما باید نقصان کالری داشته باشی.کالری کمتری از آنچه نیازه بدنته بخوری.شام نخوردن فایده ندارد.فقط کاهش کالری. خوردن کالری های مفید خصوصا پروتیین و فیبر.و ورزش هم هوازی هم وزنه

و صبوری.حداقل شما ۶ماه اینارو رعایت کن بعد نتیجه رو ببین

۸۰قدم 170

۷۰ خوبه برات

سه ماه رژیم بگیر درست میشه نگران نباش

ورزشم بکن در کنارش

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

ورزش دیگه نمیرم عزیزم باشگاه رفتم خسته شدم کلا خیلی با اراده نیستم

خودت تو خونه ورزش کن

برای ساق پات مثلا پاشنه پنجه برو راحتم هست

برای باسن اسکات بزن 

دمبل بخر برای بازوهات کراس آور بزن و شنا سوئدی(دستتو به دیوار بگیر که اذیت نشی)

پلانک برای شکم

پروانه برای پهلو 

روزی نیم ساعت خودت ورزش کن

رژیمتم بگیر

کمتر بخور ولی همه چیز بخور

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز