2777
2789
عنوان

داستان ترسناک 🖤بیایید

171 بازدید | 7 پست

ارسالی 👇

سلام به همه اسمم مهم نیست داستان ترسناک دارم من ب یکی از جنگلهای کشورهای اروپایی سفر کردم جنگله توی روز خیلی جای باصفا و قشنگی بود ولی وقتی که شب میشد خیلی دارک و ترسناک میشد حس میکردی یه کسی دنبالت میگرده خلاصه من اون شب تصمیم گرفتم بمونم تو جنگل یه کم خوراکی داشتم اونارو خوردم بعد یه شام سبک خوردم و بعد تو چادر خوابیدم در چادر باز بود نمیدونم ساعت دو بود سه بود یه لحظه شنیدم یکی داره به یه چیزی میکوبه انگاری کسی با یه تبر به درختی میکوبه من با خودم گفتم شاید یکی اومده داره هیزم میبره زیاد بهش فکر نکردم آخه با اون صدا هم نمیتونستی بخابی آخه ساعت سه نصف شب همه جا تاریک چجوری میخاد هیزم ببره من اونجا یه یه بی عقلی کردم داد زدم کی هستی بعد از چن لحظه دیدم یه موجود سفیدی هست که از در چادر میخاد بیاد تو من با پاهام زدم بیرونش کردم بعد ازچن دقیقه باخودم گفتم اینکه انسان نبود بزار برم ببینم از جون من چی میخاد چراغ قوه ام رو برداشتم و رفتم یه پونصد متری که از چادرم فاصله گرفته بودم سرم رو برگردوندم که ببینم زیاد دور شدم یانه دیدم زیاد نیست خوبه همین که سرم رو برگردوندم جلومو ببینم و بقیه راه رو برم دیدن یه موجود سفید قد بلند جلوی من وایساده من زانوهام سست شد خوردم زمین و بی هوش شدم ینی اون موجود کی بود از جون من چی میخواست آیا امشب آخرین شب منه ولی بعد از مدتی آوردنم بیمارستان سه ماه تو بیمارستان بودم بعد از اون حال مساعدی نداشتم ولی بعدش به زور حوب شدم

ببخشید طولانی شد

اگر باور کردید 👍

اگر باور نکردید 👎

داستان خودم نیست

خیلی باور کردیم در حد vip

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرس بوده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دختری 19ساله ک آخرین بار در ایستگاه مترو دیده شده پس از دو هفته مفقودی چوپان های محلی جنازه اش رو توی جنگل پیدا میکنند چن روز تشیع جنازه انجام میشه شب با گوشی و سیم کارت دختر به پیام داده میشه مامان سردمه چرا منو ول کردی بعد ک میرن قبرستان قبر کنده شده و جنازه برداشته شده بود دوباره پیام اومد مامان بیا میراث میخاد منو ببره 

دختری 19ساله ک آخرین بار در ایستگاه مترو دیده شده پس از دو هفته مفقودی چوپان های محلی جنازه اش رو تو ...

چی؟؟؟چیشد یعنی من نفهمیدم

میراث چیه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀