2777
2789
عنوان

زشته هرسال تولد بگیرم عایا

177 بازدید | 22 پست

واسه بچه هرسال مهمونی بزرگ بگیرم میگن بخاطر هدیه اس؟

اخه امسال یکم شرایط مالی اونجوری که میخوام نیست که بتونم اون تولدی که تو ذهنمه ارو بگیرم ولی میخوام تولد خوبی باشه تقریبا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب نیست زیاد عزیزم ،در مجموع هم سعی کنید همیشه جوری زندگی کنید که تو چشم بقیه نباشه برای خودتون به ...

اخه من عروسیم خیلی بد بود 

بعد همسرم با هزینه خودش یه مراسم خیلی خوب واسه خواهرش گرفت بخاطر همون عقده عروسیم رو دلم مونده

اگه تولد اولشه بگیر هر کس هم دوست داری دعوت کن،ولی برای تولدهای بعدی و تولد خودت ‌ همسرت یه جشن سه نفره بهتره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
الان حساب کردم نفری حدودا ۱۵۰۰میشه هزینه

نه بابا ول کن میخای چیکار مگه چقد کادومیدن شوهرت گناه داره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اگه تولد اولشه بگیر هر کس هم دوست داری دعوت کن،ولی برای تولدهای بعدی و تولد خودت ‌ همسرت یه جشن سه ن ...

اخه امسال اون تولدی که دلم میخواد رو نمیتونم بگیرم گفتم امسال یه جشن ساده بگیرم دوسال دیگه کامل باشه

ما ۹۰نفریم

خب زیاده این تعداد تو خونه که نمیشه اگه میخوای تالار بگیر سال اولو چون میگی عروسیتم دوست نداشتی لباس مجلسی و عکاس و فیلم بردار بیار، ولی سالای بعد خودمونی تر تو خونه بگیر