2777
2789
عنوان

زشته هرسال تولد بگیرم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 22 پست
اخه من عروسیم خیلی بد بود بعد همسرم با هزینه خودش یه مراسم خیلی خوب واسه خواهرش گرفت بخاطر همون عقده ...

عزیزم😔 اشکال نداره تولد اول بچه رو مفصل بگیری ولی سالهای بعدی دیگه مجلس انچنانی نگیر در حد چندتا مهمون خودمونی بگیر 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما میگی ۹۰نفر هستن با این چیزی که شما میگی هزینه تولد خیلی بیشتر از کادو میشه ۹۰ نفر که تو خونه ...

اگه واقعا حالتو خوب میکنه حتما انجام بده .هر کس هم دوست نداشت نیاد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

اگه یکسالش هست هیچی از تولد نمی‌فهمه بدتر دیدن این همه آدم ناآشنا یهویی باعث اضطراب بچه میشه باعث میشه ناآروم باشه و یه شب افتضاح بشه براتون😬 🤦🏻‍♀️

بنظرم همون پول بردار برو لباس قشنگ بخر بعدش برو آتلیه چند تا عکس قشنگ و بانمک ازش بگیر یادگاری هم میمونه براش بعدا ببینه ذوق کنه😁تازه اگه خیلی دلت جشن میخواد با خودت و شوهرش و بچه ات یه کیک کوچولو و فانتزی بگیرین دور هم دیگ یه جشن سه نفره بگیرین با کلی عکس ک یادگاری بمونه براش😍

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

اینجور که شما میگید ۱۰۰‌میلیون خرجشهخوبه دلت میاد😬

اونی که من میخوام ۱۴۰خرجشه و پولشم خودم میدم شوهرم نمیده ولی نمیزاره بگیرم 

میگه نهایت تا۹۰خرج کن 

میدونی از کی دارم جمع میکنم بخاطر تولدش🫠

اولین تولدشه

خب تا حالا که تولد نگرفتی که کسی بگه هرسال میگیره واسه کادو

بچه ۱ ساله که تولد رو متوجه نمیشه‌. در اصل واسه دل خودته. اگر میتونی بگیر

اگر میدونی امسال شرایط مالی جور نیست، در حد مهمانی کوچک و خانوادگی بگیر

یه سال دیگه مهمانی بزرگ بگیر 

ولی واقعا هرسال تولد به صورت مهمانی بزرگ و شلوغ لازم نیست

میخوای هرسال پول دو تا سکه رو بدی تولد، یکی دوبار تولد خوب و شلوغ بگیر‌ و یکی دوبار هم با دوستاش فقط؛ بقیه خودمونی. بقیه سالها همون پولها رو بده سکه واسه خودش نگه دار. ۱۸ سالش شد میتونه با پولش ماشین بخره! تا هرسال تولد شلوغ.

والا من اگه تولد ۱۸ سالگی بهم ماشین میدادن خیلی خوشحال‌تر میشدم تا اینکه بگم هرسال ۹۰ نفر تولدم دعوت شدن!

هر سال تولد نگیر واقعا اطرافیان خسته میشن و میگن واسه کادوعه که هر سال داره الکی جشن میگیره بچه ۴،۵ سالش بشه ی جشن تولد بزرگ بگیر تو تالار یا باغ همون و بس،،بقیش رو خانوادگی بگیرین،،ما ی مدت عمم یاد گرفته بود ی کیک اندازه نعلبکی میگرفت با ی قوری چای سر و ته قضیه رو هم میاورد هر سال ۱۰،۱۵ رو نفر رو میریخت خونش مثلا تولد فقط واسه کادو انتظار کادو هم داشت،خداروشکر از موقع کرونا دست از این کاراش برداشت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....