2777
2789
عنوان

مسخره نکنید اگ میخونی نظر خوب بده

278 بازدید | 29 پست

کراشم کسی ک دوسش دارم با ترفند کاری کردم فالووم کنه بعدش عصبی شده بودم از دسش ک سکوت کرده بود چن وقت بوو بلاکش کردم .بعدش ی پیام عذرحواهی همگانی دادم بهش ک ببخشید اکانت دس خودم نبود سبن زد هیچی نگفت راهی هس باز فالووم کنه؟؟؟؟

نه والا فک میکنه درگیری ذهنی داری و فک میکنی اونم اسکله باور کنه اکانت دست دیگ باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا فک میکنه درگیری ذهنی داری و فک میکنی اونم اسکله باور کنه اکانت دست دیگ باشه

یجور کردم انگار دست رلم بود سین زد هچی نگفت

فالومممم نکرد فک میکنه ریدم بش راهی هس باز فالووم کنه خودش؟

علاقه داشته باشه فالوت میکنه وگرنه نه

فالووو نکرد ک چن روز گذشته بعدش شاید مغروره 

دیگ میخاسن کنه میکرد دیگ

ینی پس علاقه نداره کاری نمیش کرد فالووم کنه؟.

دختر ک دورش پره ولی رلو نیسم پی گیر نیسم این پیامم دادم فک نکنه من بلاکش کردم🤣🤣😀🤣🤣😃

پیگیری که تاپیک زدی و بلاک آنبلاک کردی و دایرکت دادی. خودتو کوچیک‌ نکن دختر

پزشک کوچولو🩺📚

پیگیری که تاپیک زدی و بلاک آنبلاک کردی و دایرکت دادی. خودتو کوچیک‌ نکن دختر

پی گیر نمیگم نیسم هسم ولی پی گیر نامحسوسم

اون پیامم یجور پیامی بود انگار ب تمامی مخاطبینم فرستادم.

یجور نسون دادم انگار رلم داخل پیجم بوده همه پسرارو بلاک کرده‌و اینک تو این مدت یبارم بهش پیام ندادم جز همین پیام همگانیه پی گیر بودن ینی یک سره بهش پیام بدیو فلان اینطوری نیسم

پی گیر نمیگم نیسم هسم ولی پی گیر نامحسوسماون پیامم یجور پیامی بود انگار ب تمامی مخاطبینم فرستادم.یجو ...

خب یه جور پیام دادی انگار رل داری اونم شعور داره میگه طرف رل داره پس پا پیش نمیذاره

پزشک کوچولو🩺📚

خب یه جور پیام دادی انگار رل داری اونم شعور داره میگه طرف رل داره پس پا پیش نمیذاره

اره نوشته بودم ب دلایل شخصی بعضی از فالوورا بلاک شدن و انفالوو شدن اگ شمام جز اونا بودید معذرت میخام خیلی شیک اصن سبک بازی‌نمیرم در بیارم والا

2790
2778
2791
2779
2792